2777
2789

خواب دیدم چند نفری هستیم دم در منتظر کسی ی اتوبوس اومد همه اومدن پیش خانوادشون من منتظر شوهرم بودم هر چی منتظر موندم نیومد پرسیدم دیدم زخمی شده رفتم پیشش تو خواب خیلیییی گریه کردم خیلی حرف زدم باهاش اونم حرف میزد و خیلی دوستم داشت اسمش علی بود بعد ک حرف زدیم شهید شد (یعنی تو خوابم اون شخص شهید بود زمان جنگ بود )اصلا علت این خواب رو نمیدونم و شهید ب اسم علی نمیشناسم البته فکر میکنم اسم پدرش حسین بود صورت خیلی زیبا و نورانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید به شهیدی متوسل شدی.

من مدت ها به شهیدی متوسل بودم و می دونستم که جواب می ده ولی یه بار همینطوری بهش گفتم جواب من را ندادی ها.

بعد چند وقت خواب دیدم عکس اش دست کسی بود و اون شخص ایه قرآنی را نشون می داد که انگار می گفت این شهید گفته جواب ات را دادم و کارت هم درست کردم.

شاید به شهیدی متوسل شدی.من مدت ها به شهیدی متوسل بودم و می دونستم که جواب می ده ولی یه بار همینطوری ...

والا من آدم زیاد مذهبی نیستم ولی الان ی چله برداشتم اینجا هدیه ب دوتا شهید هست ولی هیچ کدوم اسمش علی نیست

والا من آدم زیاد مذهبی نیستم ولی الان ی چله برداشتم اینجا هدیه ب دوتا شهید هست ولی هیچ کدوم اسمش علی ...

شهدا خیلی زود جواب می دند. کاری به مذهب و غیر مذهبی ندارد، اونها دستگیری می کنند. پیش خدا و اهل بیت ع آبرو دارند.