2777
2789
گفتم اونم خوند بلاک کرد

دوس نداره بری،محل کارش

الان،شرایط شماعادی نیست،،،بایدبری،رودروحرف بزنی،،،با آرامش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم من نمیتونم برم الان دیگه خونوادم هم شاکی هستن ازش راضی نمیشن واینک جایی مناسبی هم نیس بب ...

خب مث اینک خودت نمیخای

کسی بخاد کاری کنه میکنه

دخالت خانواده هردوطرف خیلی زیاد شده و این ازواج و داره ب سمت نابودی میبره

این وسط فکر بچه ام باشید

دلمنمیاد میترسم بده به مامان خواهراش

اره بااین هزینه ها مامان و خواهرشم نگه میدارن

من شناختی از خانواده شوهرت ندارم ولی بنظر نمیاد که وضع مالیشون خوب باشه و بدون دغدغه مالی بچه رو راحت نگه دارن .البته من چون بچه ندارم شاید نمیتونم درست درکت کنم شاید حتی یه ثانیه هم نمیتونی دورشی از بچت،ولی برای طلاق میفرستنتون مشاوره اونجا به مشاور بگو که راضی به طلاق نیستی .حسم میگه به هم برمیگردین برگشتی دیگه قهرنرو کنار هم مشکلارو حل کنید

خب مث اینک خودت نمیخایکسی بخاد کاری کنه میکنهدخالت خانواده هردوطرف خیلی زیاد شده و این ازواج و داره ...

بخدا دفعه اخر انقد اروم حرف زدم نرم حرف زدمگفتنم بچه به هردومون احتیاج داره وخیلی چیزای دیگه که اگه سنگ هم بود آب میشد اصلا انگار نه انگار زد بلاککرد

حالا بلاککردنت چیه اخه

اما برام کارت انداختن میگن برای ازدواج ستاره هاتون بهم نمیخوره ولی من فقط همینو میخوام 😢اونی که گفت ...

برا ازدواج اگه مرد عاشق تر باشه خیلی بهتره ،شما عاشق تری یا ایشون؟ تلخه ولی اگه میدونی فقط دوستت داره و عاشقت نیست رهاش کن شوهر من منو میپرستید الان ببین منو به کجا رسونده

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت