2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم عقاید و مذهبی بودن خواستگارم چقدره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 109 پست
یازم من بیشتر بهت توصیه میکنم مثل دوتا ادم بالغ با پسره حرف بزن. حتی حتی حتی اگه هم خوشش بیاد بگو می ...

اره منم ب همین معتقدم

میگم اومدم اینجا یه سری چیزا برام روشن شه دور از خونواده و واسطه

و خب باید با منطق پیش بریم

نمیتونیم چشم ببندیم رو قضایا

بعد مسائلم رو بگم

بگم که عروسی هم میخوام

کاشت ناخن هم انجام میدم

نماز نمیخونم

اینارو بگم دیگه دستش میاد 😀

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
برم ناخن رو کاشت کنم برم سر قرار ببینم واکنش پسره چیه 🫠میدونم همه رو واقعا نمیخوام بگم بدن یا نهاون ...

ببین

اونا بد نیستن شمام بد نیستی

کسی این وسط برچسب نمیزنه

بحث اختلاف فرهنگیه که هزاران بحث و سوتفاهم پیش میاره

گلم ببین

میخوام بهت با توجه به فرهنگ ایران و خصوصا شهری ک میگی کوچیکه و ساکنش هستی بهت بگم

شما وقتی وصلت کنی

هر جا رفتی

نشستی صحبت کردی

هر رفتاری داشتی هر قیافه و تیپی داشتی

چی میگن؟

میگن عروس فلانی بودا

عروس فلانیه

پس اینو بدون پسره اصلا به کنار

مهم نیست اصلا عقاید پسره

تو بگو لامذهب!!!

تو شهر کوچیک ور دل خانواده طرف

باید عین چیزی ک اونا میخوان زندگی کنی

چون تو نماد خانواده اونایی!

دیگ وقتی مادرش میگه کاشت نداشته باشه

یا چمیدونم عروسی نمیگیریم!!

🔴 خام فشار یا حرف خانواده نشو

شوهر هست همیشه

بعضی خانواده ها از دشمن بدترن ببخشیدا!

تو چاه میندازنت بعدا حمایتت هم نمیکنن

من یه مورد چون شبیه شما دیدم

یه کیس ازدواج اومد تعریف تمجید اصراااااااااار ک ازدواج کن

اینا ازدواج کردن بچه دار شدن

مرده خیانت کرد

فک میکنی مادر دختره چی گفت؟؟؟؟

گفت خب انقدر ناراضی بودی

باشه بابات کتکت زد زورت کزد

روز عقد شناسنامه ات دستت بود پولم داشتی فرار میکردی😐😐😐😐😐😐

یعنی میخوام بگم

اولا شوهر هست و این اخرین مرد ایران زمین نیست

دوم سنت هم بالا بره

ازدواج بد و پر حاشیه دوزار نمی ارزه

ما نمیگیم اون اقا بده

اون اقا عالی جنتلمن

به هم نمیخوره خانوادتون!

🔴🔴🔴🔴 یه تاپیک سوالات خواستگاری دارم

پیداش کن نفسم🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

اونطوری سوال میتونی ازش بپرسی

سوالای خوبی هست داخلش

اسم تاپیک هم سوالای خواستگاریه

برو ببین خود پسره رو

بسنج

بیا اینجا بهمون بگو

همینجا ریپلی کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواستگارامو هر کدوم رو به یه بهونه ای رد کردمچند روز دیگه هم ۲۹ سالم میشه و ترسیدن خواستگار دیگه ...

از بچگیم بزرگترین ترسم این بوده که بزرگ شم یه پسری بیاد خواستگاریم که نخوامش و خونواده و فامیل مجبورم کنن زنش شم

هنوزم همین ترس یکی از بزرگترین ترس های زندگیمه هرچند خداروشکر تا حالا خواستگار نداشتم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره منم ب همین معتقدممیگم اومدم اینجا یه سری چیزا برام روشن شه دور از خونواده و واسطهو خب باید با من ...

کاشت رو هم انجام ندی بهش بگو از کسی که ترس نداری که بخوای ثابت کنی. بگو آقا من عقایدم اینه شماهم عقایدت مسلما یه چیز دیگه. به هم نمی خورید و تامام

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

نمیدونم این فکرم چه قدر کمک کننده خواهد بود؟

ولی میگم

یه کاری کن پسره ازت بدش بیاد و نخواد تو رو تا پسره بذاره بره و پدر و مادرت نتونن دیگه بهت فشار بیارن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببیناونا بد نیستن شمام بد نیستیکسی این وسط برچسب نمیزنهبحث اختلاف فرهنگیه که هزاران بحث و سوتفاهم پی ...

مرسی عسل اینقدر برام تایپ کردی

مرسی از وقتی که گذاشتی برام

واقعیتش اینه من همه اینارو میدونم

من همش بهشون میگم من الان ارشد دارم قیافه و قد و هیکل خوبی دارم سرکار میرم

اصلا ترس بی شوهری ندارم

این طرز فکر خونوادم واقعا اذیتم میکنه

هربار خواستگار میاد یه داستانی دارم من باهاشون

همیشه چراغ خاموش ردشون کردم

ولی این چون خونواده بزرگی اند پسره شغل بدی ندارم و اون واسطه هم خیلی تعریف کرد و خب همسایمون هم هستن میشناسیم میترسن از دست برن

از اونور خواهرم ازدواج خوبی نکرد بیشتر دعواهاش هم سر همین خونواده شوهرشه

خونوادم میگن نه اینا ارومن انسانن

ولی نکته های دیگه رو توجه نمیکنند

اون سری یه خواستگار داشتم ۸ سانت از من کوتاه تر بود من گفتم نه چقدر من سر اون اذیت شدم دو سال پسره و خونوادش هم ول کن نبودن

اونجوری خوبن حمایت میکنند ولی همین عقاید قدیمی شون...آخر خودمم و انتخاب خودم کسی هم گردن نمیگیره چون اون کسی که در نهایت بله میگه منم

برای همین گفتم پسره رو ببینم یه نقطه ضعف بگیرم که خونوادمم قانع شن

حتما میخونم عزیزم ❤️

هفته دیگه پسره وقت داره و احتمالا ببینمش

مستقیم بپرس دیگه

بگو اعتقادات مذهبی شما چطوری و براتون مهم همسرتون مثل خودتون باشه یا نه.

قبلا گفتم خیلی از جوان های الان شاید خانواده شون مذهبی باشن اما خودشون زمین تا آسمون فرق دارن.

ولی بازم تفاوت ها رو در نظر بگیر. مذهبی داریم تا مذهبی یکی هست عروسی نمیره آهنگ گوش نمیده تو خونه جلو مهمون چادر میپوشن و...

یکی دیگه هم عروسی میره هم اهل آهنگ هم جلو مهمون فقط پوشیده هستن نه با چادر.

از بچگیم بزرگترین ترسم این بوده که بزرگ شم یه پسری بیاد خواستگاریم که نخوامش و خونواده و فامیل مجبور ...

منم همیشه این ترس رو داشتم

الان دو سه ساله سوهان روحم شده

عمه عمو همه به فکر ازدواج منن

این سری عمم خواستگار برام آورد شاگرد جوشکار نمیگم بده

ولی میگم من ارشد دارم حسابدارم

بعد به خواهرم میگقت خواستگار کمه نصیحتش کم ازدواج کنه 🥺🥲 ناز کنه دیگه کسی نمیادا

من چند روز دیگه ۲۹ سالم میشه

کاشت رو هم انجام ندی بهش بگو از کسی که ترس نداری که بخوای ثابت کنی. بگو آقا من عقایدم اینه شماهم عقا ...

چشم هفته دیگه احتمالا ببینمش

پناه برخدا

نمیدونم این فکرم چه قدر کمک کننده خواهد بود؟ ولی میگمیه کاری کن پسره ازت بدش بیاد و نخواد تو رو تا پ ...

منم تو همین فکرم

مثلا برم کاشت ناخن انجام بدم مانتو کوتاه کلی آرایش😑😂

مامانم میگه شأن مارو حفظ کن

هرچقدر با ذوق میاد ازشون پیش من تعریف میکنه من مثل یوبسی ها نگاش میکنم

دلمو میسوزه 🥲 میدونم بعدها سرکوفتشو هم میخورم

زندگی با اینجور افراد اگه مثل خودشون نباشی خیلی سخته

باید مثل خودشون باشی

یه درصد به این فکر نکن که عادت میکنن یا عوض میشن یا کنار میایی

توی همه چیت دخالت میکنن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗