2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم عقاید و مذهبی بودن خواستگارم چقدره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 109 پست
مشکل اینه که بیهوده میجنگی..ی کلام بگو نهبعد اونم هرچی گفتن خودت رو بزن به نشنیدن و دیگه هیچی نگو، ا ...

باشه

باید خودم زندگیمو نجات بدم تهش دوماه با من قهر کنند

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه باید خودم زندگیمو نجات بدم تهش دوماه با من قهر کنند

دقیقا، آفرین

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

میترسم از من خوشش بیاد و تظاهر کنه مشکلی ندارهاونوقت من بهونه ای ندارم 🥲

نه دیگه بهش بگو منطقی حرف بزنید نه از سر احساس

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

چون باباش معاون دادگستری شهرمونه و خیلی ثروت دارندواسطه گفت نگران نباش اینا چهارتا ماشین دارند خونه ...

بازم اشتباهه چنین ازدواجی

اختلاف عقیده و اختلاف فرهنگی داغون میکنه زندگی رو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه دیگه بهش بگو منطقی حرف بزنید نه از سر احساس

ترس اینو دارن دیگه خواستگار نیاد

شرایط مالی خیلی خوبی دارند

ولی باباش آخوند و معاون دادگستری

بازم اشتباهه چنین ازدواجی اختلاف عقیده و اختلاف فرهنگی داغون میکنه زندگی رو

میدونم

امیدوارم از پسره بتونم نقطه ضعف پیدا کنم و خونوادم هم قانع شم

نهایت نشد میبرمشون مشاوره

اینکه خانوادت چی دوست دارند مهم نیست چون تویی که یه عمر میخوای با این آدم و خانوادش زندگی کنی و میتونی یه عمر با فرهنگشون زندگی کنی ؟فردا خواستی عروسی بری یه کافی شاپ با دوستات بری یا یه لباس دیدی خوشت اومد خواستی بپوشی یا بخوای آرایش کنی و ...ممکنه توی خیلی از مسائل ها محدود بشی،راجبه اینا صحبت کن و نظرش رو بپرس.ممکنه پسره بهت اوکی بده فردا خانوادش شمارو ساپورت مالی نکنند یا توی جمع هاشون راهتون ندن یا شمارو به رسمیت نشناسند و همین چیزهای کوچیک میتونه برای شما ایجاد فشار روانی مضاعف کنه

مامانم میگه شاید اینجوری نباشهواسطه میگقت این مدلی نیستنولی دوستم میگفت مامانش منو دیده بود میگفت چر ...

عزیزم این خانواده هرچقدرم بگه نه

ولی از لحاظ اعتقادی و پوششی از بقیه باید جلوتر باشن

باید رعایت کنی دیگه

ترس اینو دارن دیگه خواستگار نیادشرایط مالی خیلی خوبی دارندولی باباش آخوند و معاون دادگستری

ببین با خودت دودوتا چهارتا کن. پولدار عالمم هم باشن اره شاید این پولدار تر نیاد ولی خودت میگی نمیتونی کنار بیای اگه یهو به خاطر حرف پدرش بهت راجبب پوشش حرفی بزنه. ببین عقلانی نگاه کن. تو شهر کوچیک قدیمیا حساسن میگن پوشش جلوی دروهمسایه رعایت شه اگه طرف تو اون شهر مشهوره خیلیییی کم پیش میاد بگن عروسمون ازاد مشکلی نداریم.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

میدونمامیدوارم از پسره بتونم نقطه ضعف پیدا کنم و خونوادم هم قانع شمنهایت نشد میبرمشون مشاوره

خیلی نگران شدم نکنه چیزی که ازش خیلی میترسم سر خودم بیاد

دختر نمیتونه جلوی پدر و مادرش وایسته و جوابشونو بده وقتی برای ازدواج یه پسری رو نمیخواد؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اینکه خانوادت چی دوست دارند مهم نیست چون تویی که یه عمر میخوای با این آدم و خانوادش زندگی کنی و میتو ...

اره باید خیلی حواسمو جمع کنم و قشنگ گوش بدم را به رای حرفاش ببینم یک دست گیرم میشه

حس شیشم خوبی دارم

نهایت اگر دیگه خونوادم قانع نشدن مامانم رو میبرم مشاوره

دیگه مشاور که میتونه مامانم رو قانع کنه

ببین با خودت دودوتا چهارتا کن. پولدار عالمم هم باشن اره شاید این پولدار تر نیاد ولی خودت میگی نمیتون ...

اره اینا حتی وقتی اومدن گفتن حتی استخاره دیدن

اینا خیلی احتیاط کارن

فامیل هاشون مهم نیس خود خونواده پسره مهمه

از اونور پسرش وایب اینو میده مطیع خونواده است

صرفا یه نقطه ضعف پیدا کنم همون رو بهونه کنم

وای واسطه همسایه بالایی ماست یه سره داره یا مامانم صحبت میکنه اینا چقدر خوبن پسرش چقدر خوبه

از اونور عکس پسر رو فرستاد کلی باز تعریف

آهان اینم بگم واسطه به خانم گقت توقع نداشته باشی این چادر سر کنه بچه های امروزی فرق میکنند

براشون مهم بوده

خیلی نگران شدم نکنه چیزی که ازش خیلی میترسم سر خودم بیاددختر نمیتونه جلوی پدر و مادرش وایسته و جوابش ...

من خواستگارامو هر کدوم رو به یه بهونه ای رد کردم

چند روز دیگه هم ۲۹ سالم میشه و ترسیدن خواستگار دیگه نیاد اینم موقعیت خوبی داره

خودم سرکار میرم

ولی خیلی آدم ساکتی ام و خودمو با همه چی وقف میدم

ولی این ازدواج اصلا دلم نیس

از اونور دوست ندارم خونوادم رو ناراحت کنم

یه هفته جنگیدم دیدم فایده نداره اعتصاب غذا کردم خونه دیرتر میومدم

دیگه نهایت پسره رو ببینم بگم به حرف شما گوش دادم رفتم دیدم نخوردیم

نمیدونم دیگه چه کنم 🥲

اره اینا حتی وقتی اومدن گفتن حتی استخاره دیدناینا خیلی احتیاط کارنفامیل هاشون مهم نیس خود خونواده پس ...

یازم من بیشتر بهت توصیه میکنم مثل دوتا ادم بالغ با پسره حرف بزن. حتی حتی حتی اگه هم خوشش بیاد بگو میخوای با اختلاف ازدواج کنیم و بعد جدا شیم خدایی نکرده فقط سر اینکه بدون منطق رفتیم جلو؟ حتی اگه واسطه هم به به خانواده پسره گفته باشن اونا هیچ تصمینی بهت نمیدن بعد ازدواج با پسرشون و با توجه به اینکه شغل پدره خیلی مهمه بهت اجازه میدن آزاد بچرخی. چون اون خونواده تو چشم هستن مجبورن رعایت کنن ۹۸٪