2777
2789

من اصلا بش نخ ندادم و از اینکارام خوشم نمیا

همسر بچمو دوست دارم بدونشون نمیتونم اینارو گفتم ک بدونید دنبال این حرفا نیستم ...

من هروقت ت پارک ت بازار میبینمش دنبالم راه میفته و حواسمم شده با دوستش ک همراهشع ت گوشش پچ پچ میکنه و بهم لبخند میزنه انگار داره در موردمن حرف میزنن هرجا منو ببینه یه قسمت وا میسه جلو چشمم باشه

خوانندس ت عروسیا کاملا میشناسمش

فک کنم اونم منو بشناسه چون چند بار دیده با شوهرمم با بچمم ولی انگار واسش مهم نیس

پسر خشکل جنتلمنیه جای برادری 😐

مطمئنم دخترا پا بش میدن نمیدونم چرا خیلی ت فاز منه

واینکه یبار یکماه بود بیرون نرفته بودم یروز ک باشوهرم رفتم بیرون دباره دیدمش مث قهر کرده بود من حواسم شد ک دوستش منو بش نشون داداونم با چهره عصبی روشو برگردوند

کاملا تابلو بود

همو شب تنها با دوستام دوباره ت پارک دیدمش باز بال پر گرفته بود هی دنبالم میومد بخدااا دوستامم خیلی خشکلن و داف اصلا ب اونا نگا نمیکردکاملا چشمش رو من بود

کاریم نکرده ک بتونم ب شوهرم بگم ولی واقعا دلم نمخا این اینجور بخوره دنبالم نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنتلمن یعنی چشم پاک نه هول

به هر کی دو سه تومن پول میده جا لباس قشنگ نگید جنتلمن

خریدنی نیست

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

اونم این نگاه های تو رو حس کرده اونم چشم داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.