2777
2789
عنوان

پسری ک میدونه متهلم ولی چشش دنبالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب جاهایی که اون هست نرو منم همچین چیزی برام پیش اومده ولی شوهرم مجبور کردم از اون محل بریم

من خیلی میترسم شوهرم متوجه بشه

بعد اینکه همیشه ک نمیبینمش چند وقت یبار مثلا این اتفاقا همش ت ۹ ماه اتفاق افتاده

جنتلمن رو به مرد پاک و اقا و با وقار میگن نه به کسی که چشمش دنبال زن مردمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چیزی که از حرفای شما به نظر میرسه

برخلاف گفته هاتونه

کشش از سمت شما کاملا حس میشه

البته باعرض معذرت

فقط گفتم که بدونید

اگه واقعا قصدتون این کار نیست پس توی نگاه کردن و پیگیر بودن و چیزای دیگه تجدید نظر کنید

اون ادم بی وجودی هست و در این شکی نیست

ولی.......

دیگر بماند

خودتون رو راست باشبد باخودتون

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

میدونی تو با نگاهت داری اونا میکشی سمت خودت.یعنی بیرون میری اول متوجه اون میشی چون چشمت دنبالش میگرده...

ختی انقدر دقیق نگا کردی که اون عصبی و دوستش تو را نشان داد و سرش برگرداند چهقدر مسخره حواست به بچه ت باشه و خودت متوجه اون نمیشی اصلا

[QUOTE=403996686]من خیلی میترسم شوهرم متوجه بشه بعد اینکه همیشه ک نمیبینمش چند وقت یبار مثلا این اتفاقا همش ت ۹ ماه ...[/Q خیلی بد بااینحال فکر تو هم درگیرش میشه یه فکر اساسی بکن وگرنه زندگیت بافهمیدن شوهرت به هم می ریزه

چرا انقدر به کارا و رفتارش توجه میکنی؟

انقدر حواست به رفتار اونه فکر کرده ازش خوشت اومده

ضمنا آدمی که چشمش دنبال ناموس مردمه جنتلمن نیست و یه بیشرف به تمام معناست

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

چجوری انقد ریز ب ریز حرکات یارو. رو میبینی!! بخدا من ک میرم بیرون اصلا نگاه نمیکنم ب چهره ها ک بخام بفهمم نگام میکنن یا ن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من کم محلش میکنم وگرنه تا دم خونه میومد

ببینید من که شمارو نمیشناسم

پس باهاتون دشمنی ندارم

من برادرانه چیزی که میدونم رو گفتم

ببینید

چطوریه خانم ها توی یک سری مسائل خیلی بهتر و واضح تر دریافت میکنن مسائل و انرژی ها رو؟

حالا اقایونم توی یه سری چیزای دیگه همینطور هستن

هدف من به هیچ وجه حمایت از اون ادم نامرد و بی وجودی که مث انگل میخواد خودشو بچسبونه به رابطه دونفر دیگه و خون رابطه رو بمکه نیست

اون یه انگله

یه انگل که قراره زندگی شمارو به اخر و نابودی و تنهایی و.،.. برسونه

البته خدانکرده

ولی روی صحبت من خود شما هستی

ببینید

من نوعی مثلا اگه کسی واقعا مزاحمم باشه

حتی اگه تنها ترین و زیییبا ترین دختر دنیا باشه باز هم درموردش نمیگم خانم خوبیه به چشم براذری

اون متوجه نگاه ها و دنبال کردن های شما شده بخوبی

الان توی مغز پوک اون ادم این میگذره که این خانم دلش میخواد بامن باشه ولی فقط داره ناز میکنه و یه کم میترسه که لو بره

وکرنه که هول ترین مرد دنیا هم وقتی ببینه یه خانم خیلی محکم و استوار هست و به هیچ وجه بهش توجه نمیکنه

بیخیال میشه

اون نگاه های جستجوگرانه شما

احتمالا خنده های شما

احتمالا پچ پچ های شما با دوست تون رو دیده

و این وایب ازشما گرفته که این خانم دور از جون میخواد بامن دوست بشه

شما اگه نادیده میگرفتید ایشونو به معنای واقعی کلمه

اون جرات نمیکرد این کارارو بکنه

چرا؟ چون میدونه رابطه با زن شوهر دار حکمش فقط شلاق نیست

دوطرف تا پای جون باید بها بدن

ممکنه زندگی و جونشون رو بزارن سر این موضوع

پس میخوام برای بار اخر بگم

اگه واقعا شما ازین موضوع اذیت و ناراحت هستید

طرز تفکرتون رو عوض کنید

من آنچه شرط بلاغ است با شما گفتم

مابقیش انتخاب شماست

من خوب میدونم که احتمالا این دنبال کردن توسط یه نفر که توی شهر شما سرشناسه و بقول شما بر و روی خوبی داره و خیلی از دخترا دنبالش و حالا افتاده دنبال شما

ممکنه

فقط ممکنه

یه حس خوشایند براتون ایجاد کرده باشه

ولی

اخطار اخطار اخطار

که این راه

راه بیچارگی

بی ارزشی

و فناست

مراقب چیزایی که دارید باشید

امیدوارم ناراحت نشده باشید از حرفام

ولی بازم میگم

حقیقت نهفته در کلام شما با حرفاتون تناقض آشکاری داره

امیدوارم زودتر متوجه صحبت هام بشید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

ببینید من که شمارو نمیشناسمپس باهاتون دشمنی ندارممن برادرانه چیزی که میدونم رو گفتمببینیدچطوریه خانم ...

ممنون از وقتی ک گذاشتین

شما متوجه نشدین چ تایپ کردم

اون میخندید و ت گوشش دوستش پچ پچ میکرد نه من

اون روز من با شوهرم بودم

بازمم ممنون از این هنه وقت ک گذاشتین واسه نصیحت کردن

اگر باری دیگه دیدمش سگ محل میشه 😊

ببینید من که شمارو نمیشناسمپس باهاتون دشمنی ندارممن برادرانه چیزی که میدونم رو گفتمببینیدچطوریه خانم ...

و اینکه اینطور مواردی واسم زیاده ولی این خیلی سریشه

ممنون میشم گزارش بزنینن شوهرم نبینه انشالله حال دلتون همیشه شاد باشه