2777
2789
عنوان

بچه هایی که ملاتونین مصرف میکنید

125 بازدید | 17 پست

خواهشا کامل بخونید

من مشکلم اینه که ادم سحرخیزی نیستم که خب دلیلش اینه که شبا زود نمیخوابم و وقتی میرم تو رخت خواب ۱ ساعت طول میکشه تا خوابم ببره حتی اگه روتین شب عاالی داشته باشم

و اینکه من خیلی میخوابم یعنی در حالت عادی ۸/۹ ساعت خواب نیاز دارم اگر این قرصو مصرف کنم خوابمو بیشتر نکنه به فنا برم؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نه بیشتر نمیکنه انا با ملاتونین هم ۱ ساعت طول میکشه تا خوابت ببره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

قرص خواب و ارامبخش نیس ک خوابت و زیاد کنه،ملاتونین تو بدن ب صورت طبیعی هست و هورمونه خوابه.. وقتی قرصشو میخوری باعث میشه ملاتونین تو بدنت بیشتر ترشح شه و خوابت بگیره.. اقلا رو تایم خواب تاثیر نداره صبحم سرحال پامیشی برای تنظیم خوابه چندشب بخابی صبحا پا شی دیگ خوابت تنظیم میشه نیاز نیست هرشب هرسب بخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اوالا نتیجه میگرفتم راحت خوابم میبرد فرداشم بدون کسلی پا میشدم ولی انقدری خوردم ک دیگ اثرش کم شده هر یک ساعت بیدار میشم کلافه شدم😕

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
نه بیشتر نمیکنه انا با ملاتونین هم ۱ ساعت طول میکشه تا خوابت ببره

نه منظورمو متوجه نشدی

من بدون قرص یوگا میکنم مدیتیشن میکنم نور کم میکنم و اینا

و خیلی هم خوابم میاد ولی وقتی میرم تو رخت خواب انقدر فکر میکنم تا یک ساعت طول میکشه خوابم ببره

اگه ملاتونین رو دو ساعت قبل اینکه برم تو رخت خواب مصرف کنم احتمالا این مشکل حل بشه نه؟

نه منظورمو متوجه نشدیمن بدون قرص یوگا میکنم مدیتیشن میکنم نور کم میکنم و ایناو خیلی هم خوابم میاد ول ...

امتحان کن ضرری نداره

تو بدن هرکس به جوریه

برای من در حال حاضر هیچ تاثیری نداره 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

قرص خواب و ارامبخش نیس ک خوابت و زیاد کنه،ملاتونین تو بدن ب صورت طبیعی هست و هورمونه خوابه.. وقتی قر ...

واقعا کاش همینطوری باشه من عاشق صبحم ولی در هفته ته تهش یک بار صبح رو ببینم

اگه ۱۰ قرصو بخورم ۱۱ بخوابم ۶/۷ صبح میتونم بیدار بشم؟

والا من اوالا نتیجه میگرفتم راحت خوابم میبرد فرداشم بدون کسلی پا میشدم ولی انقدری خوردم ک دیگ اثرش ک ...

میگن یه مدت که مصرف کنی باید دوزشو بیشتر کنی

گرونه قرصش؟

نه

چقده حدودا

ورقی ۷۰ تا ۹۰

میگن یه مدت که مصرف کنی باید دوزشو بیشتر کنی

اره منم بردم بالا ولی واس کسی ک قبلش مشکل خواب داره خوبه امتحانش کن زود خوابت میبره

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
اره منم بردم بالا ولی واس کسی ک قبلش مشکل خواب داره خوبه امتحانش کن زود خوابت میبره

یه سوال

به نظرت یک هفته مداوم مصرف کنم بعد که خوابم تنظیم شد هفته ای یکی دو بارش کنم؟ حالا درسته عوارض زیادی نداره اما بالاخره قرصه