2777
2789
عنوان

خونه ای ک حیاط خلوت داره

64 بازدید | 10 پست

ی حیاط کوچک ۳متر در ۱ونیم متر بنظرتون بخاطر سرما اگ سقف کاذب بزنه خوبه؟

چون تنها راه هوا از اونجاست خونه همکفه و پنجره پذیرایی شیشه است فقط

باز نمیشه

ی پنجره خ کوچک هم بالای اتاق خواب داره ولی حیاط از آشپزخونه راه داره اگ سقف بزنیم خفه میشه؟؟

اگ آره برای سرمایه چکار کنیم چون رفت و امد داریم تو حیاطش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیفه سقف نزنید کلی گل و گیاه میتونید پرورش بدید اونجا پنجره ها و درو دورش درزگیر بچسبونید از سمت حیا ...

آره حیاط خشگله دیوارش سرامیک سفید کردم روش گلدون بزارم الان سرده واس عید ایشالا میخوام بزارم

آره حیاط خشگله دیوارش سرامیک سفید کردم روش گلدون بزارم الان سرده واس عید ایشالا میخوام بزارم

انشالله

قشنگ یه فرش پهن کنید بساط کباب و بلال تابستونا خیلی خوب میشه حتی برای خوابیدن

انشالله قشنگ یه فرش پهن کنید بساط کباب و بلال تابستونا خیلی خوب میشه حتی برای خوابیدن

ن کوچیکه جا نیست😍اگ بزرگ بود خوب بود ولی اندازه گل گیاه جا داره میخوام چنتا گلدون سفید با گلهای رنگی بزارم

تنها بدیش کفتر اونجا میاد از این چاهی ها تاحالا دلم نیومده خونشون خراب کنم برن

ن کوچیکه جا نیست😍اگ بزرگ بود خوب بود ولی اندازه گل گیاه جا داره میخوام چنتا گلدون سفید با گلهای رنگ ...

آهان پس اگه کوچیکه که همون به درد گلدون گذاشتن میخوره باز خوبه

میتونید از پشت بوم هم روش جای سقف دولایه مشمبا بندازید دور مشمبا رو بلوک یا آجر سنگین بچینید اون موقع دیگه نمیخواد در و پنجره رو بپوشونید نور گیریشم میمونه

فقط برف بارید باید برید برفاشو جارو کنید