2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن راستش همش داروهای تکراری و .. سر بچه اولمم همین بود نمیدونم چرا دلم میخاد طبیعی باردار بشم 😢

چون دوسال زیاده میگن بالای یک سال باید برید دنبالش.

وقت رو از دست نده میدونم سخته ولی خب برو تا سنت کمه

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
چون دوسال زیاده میگن بالای یک سال باید برید دنبالش. وقت رو از دست نده میدونم سخته ولی خب برو تا سنت ...

دوتا سقط هم داشتم که اخریش زمستون پارسال بود کورتاژ شدم .. لج کردم با خودم وگرنه باید برم ازمایش بدم 😭

دوتا سقط هم داشتم که اخریش زمستون پارسال بود کورتاژ شدم .. لج کردم با خودم وگرنه باید برم ازمایش بدم ...

پس حتما برو لج چی خواهر با خودت میخوای لج کنی

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
انشالله 😢 یک سوال .. قرص لتروزول و کلومفین رو ازاد میدن؟ یا باید نسخه باشه

میدن اما باید آمپول آزاد سازی بزنی بعدش وگرنه کیست میشه