2777
2789
انشالله اگه به صلاحته حقیقت برات اشکار شه هر چه زودتر

نه واقعان باید برام آشکار بشه........

صلاح چیه باید،بدونم دوست بچگیم این کارو کرده خوب دلیلش چیه🙂

هرکاری میکنم ک بفهممم نمیتونم....هیچ راهی نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوریی آخه ب منم بگو تورخدااا واقعان میخوام بدونم چرا همیچین کاری کرده🙂😔😭😭

هرروز سر نمازم دعا میکردم ک خدایا یکاری کن از ی طریقی من ی خبری بفهمم مثلا با ی واسطه

بالاخره اتفاق افتاد با اینکه بعید بود

و بعدشم باهم صحبت کردیم و همه چیز واضح شد

البته بعد از یک ماه و خورده

دعا کن اگه خدا صلاح بدونه اوکی میشه

Intj- 

هرروز سر نمازم دعا میکردم ک خدایا یکاری کن از ی طریقی من ی خبری بفهمم مثلا با ی واسطهبالاخره اتفاق ا ...

🙂😅😅

نه واقعان چه،صلاحم باشه چ نباشه باید بفهمممم جرا،همیچین کاری کرده

میشه واسم دعاکنی ک بفهممم?ر

مرسی گفتی همیچین کاری میکنممم تاخود خدا جواب نده ول کنش نیستم

منم اون وسطاش ناامید شدم گفتم ولش کن دیگه دعا نمیکنم ولی چون دلم خیلی شکسته بود دوباره ب خدا گفتم خدایا خواستم دیگه دعا نکنم اما نه و باز دعا کردم

خلاصه نمیدونم واقعا بخاطر اون دعا بود یا چی اما خودم حس میکنم دعا نقش پررنگی داشت

بسپرش ب خدا

و دعا ک میکنی دیگه بعدش زندگیتو کن و هی درگیرش نباش

اگه واست خوب باشه خدا جوابتو میده و اگه جوابی نگرفتی دلیلش این نیس ک خدا برعلیه توئه و نباید ازش رو برگردونی

ممکنه موقعش نباشه و دیرتربفهمی یا ممکنه هم واقعا فهمیدنش انقد برات بد باشه ک نفهمی خدا صلاح ماهارو خیلی بهتر میدونه فقط بسپر ب خدا دلت اروم میشه

Intj-