2777
2789

راهنماییم کنین من چندساله متاهلم میخوام از فکر بچه بیام بیرون دیگ بگین چی کارکنم ؟

۷۰ تومن پول جمع کردم باهش چی کار کنم به نظرتون چه کاری داشته باشم یا چی یادبگیرم که به دردم بخوره

به نظرتون زبان خوبه یادبگیرم؟ به دردم میخوره یان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو من بالای سی دو هستم ولی مجردم 😂 تاپیک قبلتو دیدم

😅😅😅 ان شاالله هروقت خودت دوست داری با بهترین مورد متاهل شی

میدونی از بس چندین وقته زندگیمو به خاطرش حروم کردم و زهر کردم فقط میخوام یکی که مث منه کمکم کنه ببینم چه گلی سر بگیرم

من 37 سالگی بچه دار شدم .. این نظر منه ... بچه خیلی دردسر داره و امید و نامیدی زیاد من اگر برگردم به ...

ببین درست میگی ولی بچه نداشتن هم سخته خیلی خصوصا وقتی دلت بخواد

یعنی بعد ۳۷ بچه دار شدی و ۲ تا آوردی ؟ من همه ش ناامید میشم دیگ ان شاالله خدا برات حفظشون کنه و مسیر رو آسون کنه ولی نبودشون هم بده

😅😅😅 ان شاالله هروقت خودت دوست داری با بهترین مورد متاهل شی میدونی از بس چندین وقته زندگیمو به ...

ب نظر من بهترین تصمیم رو گرفتی شل کن تمام زندگی بچه نیس

از زندگیت لذت ببر

بچه حز زجر و بدبختی چیزی نداره

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
بچه؟ما هنوز مجردیم بله یادگیری یه زبان و مهارت جدید عالیه

خب شما که آقایی تو پزشکی میگن آقایون تو سنین پیری هم میتونن بچه دار بشن ولی ان شاالله شماهم به زودی همسر خوبی نصیبتون بشه

من 30سالگی بچه دارشدم سه ماه قبلش سقط داشتم

همه میگفتن استراحت کن ولی تحمل نداشتم بعد سه ماه باردارشدم داشتم دیونه میشدم واس بچه

اگه دلت بچه میخواد هیچ جوره نمیتونی از فکرش بیایی بیرون اگرم تصمیمت قطعیه که اصلا نمیخوای باید راحت کنار بیایی باهاش

خب شما که آقایی تو پزشکی میگن آقایون تو سنین پیری هم میتونن بچه دار بشن ولی ان شاالله شماهم به ...

خیلی ممنون

اما در کل دیگه اکثر هم سن های ما یا مجردن یا بدون فرزند تو این دوره

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

من 30سالگی بچه دارشدم سه ماه قبلش سقط داشتم همه میگفتن استراحت کن ولی تحمل نداشتم بعد سه ماه باردارش ...

خیییلی میخوام ولی هی جور نمیشه منم ۹ ماه پیش سقط داشتم الانم خییلی دلم میخواد