2777
2789
عنوان

مامانم گیر داده طلاهاتو پس بده من نمیخوام پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12928 بازدید | 239 پست
چه ریلکسین. گذشته هرکس بخپدش مربوطه و به همسرش حتما باید به خواستگارت بی حالا اگه خواست باهات ادامه ...

قبل از اینکه اون بخواد بر اساس باکره بودن یا نبودن من ادامه بده یا نده من خودم دکمه شو زدم رفته 😂 کسی که چنین سوالی از من بپرسه یه توگوشی از طرف خودم و دوتا توگوشی دیگه از طرف پدرم هدیه میگیره بعدشم با یه اردنگی از خونم پرتش میکنم بیرون

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اینکه اون بخواد بر اساس باکره بودن یا نبودن من ادامه بده یا نده من خودم دکمه شو زدم رفته 😂 ک ...

عه نکنه فکرکردی تحفه ایی پرنسس😂😂😂. تو نمیخواد تند بری پشت گوشی شیر بشی دکمه مردمو بزنی . ادم حسابی سراغت نمیاد دنبال ی مرد فاحشه باشه. البته اگه صداقت داشته باشی انقدر. با وجود باشی که همینجوری پشت گوشی قوپی میای به اون بدبختم راستشو بگی

سلام استارتر به نظرمن اصلا پس نده یا تعویضشون کن که اون طلاها جلو چشم مامانت نباشه یا بزار بانک کارگشایی ملی شهرتون سالانه باید هزینه نگهداری بدی ولی اصلا پس نده.درضمن ما درجایگاهی نیستیم بگیم کسی که در نامزدی رابطه داشته خرابه خراب و درست بودن روفقططططط خدا میدونه وبس.گذشته شماهم مربوط به خودتون و خداست.من خودم عقد جداشدم رابطه نداشتم چون نظرم این بود نباید داشته باشم الانم ۶ساله جداشدم خداشاهده حتی دست کسی هم به دستم نخورده واصلا کسی در زندگیم نیست اینم به خودم مربوط پس شماهم نگو مطلقه ها فلانن.بهتره به هم احترام بزاریم.خوب و بد همه جا هست.هم بین مجردا هم بین اونایی که نامزدی بودن هم اونایی که عقد بودن.

عه نکنه فکرکردی تحفه ایی پرنسس😂😂😂. تو نمیخواد تند بری پشت گوشی شیر بشی دکمه مردمو بزنی . ادم حس ...

نه تو تحقه ای هستی که خانوادت پرتت کردن بیرون

من تا آخر عمر نخوام ازدواج کنم نوکریمو میکنن تو چی؟

من مثه تو نیستم که بشینم مرد منو انتخاب کنه من مرد رو انتخاب میکنم

اره عزیزم من پرنسس خانواده مم تو چی؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

مامانم میخواد ببره پس بده گیر داده به زور میخواد ازم بگیره

قایم کن بگو فروختم همه رو زرنگ باش من مجرد بودم خونه خریدم کسی نفهمید چهار تا تیکه طلا که مثل یه آب خوردنه پنهان کردنش

پس نده

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چه مادر با انصافی و نان حلال خوری

چه دختر زرنگ و جلبی،

چ پسر کشک تعطیلی که ۴۰۰میلیون میخاد مفتکی بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آشناییتون یکم عمیق بوده! این چه طور آشنایی هست که میری خودتو در خدمتش میذاری،عجله داشتی برای آشنایی؟

رابطه به خواست خودم بوده پس از این لحاظ اگر بگیم اون خودشو در اختیار من گذاشت

خب توی تعهد بودیم دیگه

مگر تعهد فقط به دوتا خط عربیه

حرف مادرت رو ولش بگو تو نخریدی اون که خریده نمیخواد تو چرا واسعه من جای مادر ، مادرشوهر شدی

عجب مادری داریا

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
رابطه به خواست خودم بوده پس از این لحاظ اگر بگیم اون خودشو در اختیار من گذاشت خب توی تعهد بودیم دیگه ...

آخه الان ناراحت نیستی؟ دوشیزه با خانم خیلی فرق داره تو ازدواج