2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس بالای سی و دو سال نیست که بچه نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست
چه میدونم زندگی تکراری شده برامون انگار 🥲

ببین منم همه ش همین فکرو دارم ولی چون ازبس که توفکرشم حس میکنم اگه رها کنم خیییلی بهتر میشه توام رهاش کن یکم باهم برین تفریح شبا برین بیرون سفری چیزی اگه دوسش داری ازدستش نده هرچند که حالتو میفهمم من خودم چندین وقته زندگیمو زهر کردم از بالای رسیدگی به خودمون واس بچه دار شدن ولی میخوام یکم شل کنم

چرا جورنمیشه؟!

سقطم چندین ماه طول کشید مثلا ۵ ماه اینا بعدشم که میخواستم اقدام کنم موقع تخمک گذاریم هرررر اتفاقی میفتاد که نتونیم اقدام کنیم حس میکنم از بس چسبیدم بهش آزمون دور میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم همه ش همین فکرو دارم ولی چون ازبس که توفکرشم حس میکنم اگه رها کنم خیییلی بهتر میشه توام ...

منم خیلی وقته بیخیالم بقیه مدام گیر میدن به فکر بچه باشید وفلان اینقد حرفشون تلخه که دلم میخاد از شوهرم جدا شم ...هنوز نمیدونم شوهرمو دوست دارم یا نه چون ازش تا حالا دور نبودم

منم خیلی وقته بیخیالم بقیه مدام گیر میدن به فکر بچه باشید وفلان اینقد حرفشون تلخه که دلم میخاد از شو ...

وااای و وااااای و وااای از حرف بقیه که واقعا گند میزنن تو روح و روان بقیه انگار اونا از ما به زندگی خودمون دلسوز ترن منکه دیگه حرف دیگران رو دایورت کردم یه مدت به خودتون فرصت بده شاید خوب بود

وااای و وااااای و وااای از حرف بقیه که واقعا گند میزنن تو روح و روان بقیه انگار اونا از ما به ...

چه میدونم حس کسی رو دارم که انگار عمرش الکی رفته ...یه حس به درد نخوری دارم ...اگه بزارن درگیر این حس نمیشم ولی متاسفانه هرروز میگن

چه میدونم حس کسی رو دارم که انگار عمرش الکی رفته ...یه حس به درد نخوری دارم ...اگه بزارن درگیر این ح ...

منم همین طور به منم میگن اما نمیذارم کسی کاری کنه که حس بی ارزشی کنم ارزش ما به بچه داشتنمون نیست مگه دست ماست یعنی اونا از خدا بیشتر میفهمن حتما خدا یک چیزی میدونه دیگه یکی از آشناهای ما ۲۰ سال پی درمان نازایی رفت اما نشد وقتی رها کرد دیگه کلا و گفت دیگ سنم بالا رفته ولش کن بعدش باردار شد به صورت طبیعی

منم همین طور به منم میگن اما نمیذارم کسی کاری کنه که حس بی ارزشی کنم ارزش ما به بچه داشتنمون نیست ...

درسته خب چه میشه کرد من اطرافم آدمای سمی زیاد هستن ...خودت هم میدونم حرف اطرافیان چقدر میتونه روت تاثیربزاره البته خداروشکر که ندارم بااین اوضاع مملکت ...

مادر شوهرم گیر داده که حتمن برم آی وی اف کنم ولی اصن دلم بچه نمیخاد 🥲

اگه واقعا دلت نمیخواد به نظر منم آی وی اف نکن میدونی همه چی به آدم بستگی داره ولی کلا حرف اطرافیان نباید رومون تاثیر بذاره به من هم همهههه میگن کی بچه میاری چرا نمیاری الهی به زودی بچه دارشی