2777
2789
عنوان

بنظر شما حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 31 پست
چرا؟ مگر اون گوسفندی که جلوی پای عروس داماد میکشن بیشارش حق عروس داماد نیست؟

نه گلم برا ماهم کشتن حتی یه ذرش هم بهمون ندادن

خوبه که بدن و به نظر من که کسی دلش نمیاد به بچش نده ولی اینکه بگیم حتما باید همشو به عروس دادماد بدن اینکارو نمیکنن معمولا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چرا پدرشوهرم حتی برای ما هدیه عروسی هم نگرفت همسرم خودش هدیه عروسی گرفت که خانوادش هدیه بدن

سمت ما خانواده ها کادو نمیدن سرعروسی

پدر شوهر منم کادو نداد

قربونی شب عروسی هم کلا دو بسته گوشت شد برای دونفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم برا ماهم کشتن حتی یه ذرش هم بهمون ندادن خوبه که بدن و به نظر من که کسی دلش نمیاد به بچش نده و ...

ما نگفتیم همش رو ولی در حد خیلی کم دادن نهایت ۲ کیلو اینا اونم همسرم نیمه بابام میخواست ۱ کیلو بهمون بد من اودن رفتم گرفتم

آخه فقط قضیه این گوسفند نیست هیلی جیزای دیگه هم هست به ما حتی هدیه عروسی ندادن ما صفر تا صد همه چیزمون با خودمون بود

کلا مدر همسرم همه به خساست میشناسن تو فامیل

همسرم هم خیلی جاها ازین کارای پدرش ناراحت میشه این یک نمونش هست

بهد بعصیا گفتن مگر همسرت کاری کرد همسرم زیاد برای پدرشوهرم کارگری کرد

سمت ما خانواده ها کادو نمیدن سرعروسیپدر شوهر منم کادو ندادقربونی شب عروسی هم کلا دو بسته گوشت شد برا ...

چه عجیب

مت همه جا خانواده داماد هدیه میدن

تازه پور شوهرم میخواست هدیه های عروسی رو برای خودش بردار

با اینکه ما خرج عروسی رو داد بودیم ولی پدرشوهرم یک قرون خرج نکرد بود.

پدرشوهر منم قربونی کرد ولی همشو به ما نداد والا تاپیک هم نزدم

اسی تاپیک نزده که گله کنه تاپیک زده ببینه درباره شوهرش وپدرشوهرش چکارکنه_اینکه همه میگین حق با پدرشوهره خنده داره_امروز که طرف مال داره میادجلوبچش گوسفند قربونی میکنه نمیگن قصاب سرکوچه رواوردن جلوچشم مردم گوسفندروبکشه وباخودش ببره میگن دم پدرشوهره گرم براعروس،وپسرش گوسفندقربونی کرد_پس اینکه ببره یخچالش روپرکنه بنام اینا به کام خودش هیچ حقی نداره_اگه گوسفندمیگین براخودش بوده اصلا نمیاورد براخودش ابروداری کنه

ما نگفتیم همش رو ولی در حد خیلی کم دادن نهایت ۲ کیلو اینا اونم همسرم نیمه بابام میخواست ۱ کیلو بهمو ...

پدرشوهرمن شوهرم گوسفند رو خودش خرید یخچالشون روپرکردن ۱کیلو بمادادن بقول شما کمکم نکردن ازهمه چی خوردن وبردن مراسمات ورسم ورسومم یکیشواجرانکردن

پدرشوهرمن شوهرم گوسفند رو خودش خرید یخچالشون روپرکردن ۱کیلو بمادادن بقول شما کمکم نکردن ازهمه چی خور ...

دقیقا

حالا اگر نداشتن میگفتیم ندارن خوب توقعی هم نیست

ولی پدرشوهر من با اینکه چند هکتار زمین دار ماشین دار طلا خرید گذاشت کنار یک گوسفند که حق پا بود رو دلش نمیاد بد

اسی تاپیک نزده که گله کنه تاپیک زده ببینه درباره شوهرش وپدرشوهرش چکارکنه_اینکه همه میگین حق با پدرشو ...

شاید برای شما تا حالا گوسفند نکشتن که اینو میگی والا ما هر جا گوسفند کشتن کسی که کشته گوشتش هم برده یه مقدار کم هم به اطرافیان داده

دقیقا حالا اگر نداشتن میگفتیم ندارن خوب توقعی هم نیست ولی پدرشوهر من با اینکه چند هکتار زمین دار ماش ...

ابحی گلم من که پدرشوهر شما را نمیشناسم که بخواموطرفدارش باشم ولی چون سوال کردی خواهرانه میگم ولشون کن توقعی نداشته باش عزیزم نمیشه کسی را مجبور کرد بزور خرج ما بکنه هر چقدر هم داشته باشن دارایی خودشونه و اینکه باهاش چیکار کنن به خودشون مربوطه

اینو گفتم که بخاطرش خودت را بی اعتبار نکنی شوهرتم ولش کن خودش با پدرش کنار بیاداگر یبار دیگه گوسفند کشتن به شماهم قطعا یکم میدن ولی حالا که نمیتونه بگه حتما بکشید بهمون بدین...این کار همسرت قشنگ نیست اگر کار پدرش خساست باشه کار همسرت زورگیری یا حتی گداصفتیه که قطعا از خساست بدتره

کسی فرق میکنه باپدری که برابچش بکشه اسی هم همشونخواسته یک رون که باید میداد

خب مگه غریبه برا ما گوسفند میکشه پدرو مادر نهایت بکشن دیگه

ابحی گلم من که پدرشوهر شما را نمیشناسم که بخواموطرفدارش باشم ولی چون سوال کردی خواهرانه میگم ولشون ک ...

خوب منم به همسرم همین رو میگم

میگم بخاطر یک گوسفند انقدر خودتو کوجیک نکن

خدا خودش روزی میده ما هم که تا الان بدون گوشت نموندیم

اینجا هم تاپیک زدم اصلا بحث این نبود که من توقع دارم اره من توقع دارم ولی این جیزا رو باید خودشون بفهمن نه اینکه من خودم رو برای این جیزا کوچیک کنم حرف من به همسرم هم همین بود ولی همسرم کوتاه نمیاد

در کل همسرم یکسری مسائل با پدرش از بچگی دار چون از بچگی پدرش خسیس بود و خیلی چیزا براش کم میزاشت

حتی مادر شوهرم هم خیلی سر این چیزا با مدر شوهرم بحث دار

من بشخصه برام مهم نیست جون شوهرم وظیفه خرجی دادن من رو دار نه پدر شوهرم این نوصوعات دیگه به خودشون ربط دار

ولی اونا هی تلاش میکنن منم بیارن تو گود و یار کشی کنن