2777
2789
عنوان

معلم پسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 107 پست

شما بی نظم و سرخود بودی ببخشیدا، وگرنه معلم خودشم بلد بود همه رو بگه یه ساعت بیان اذیت هم نمیشد به نفع خودشم بود یه بار تدریس کنه، بچه تو بدون هماهنگی قبلی فرستادی رفته بعد بجای اینکه اشتباه خودتو قبول کنی معلمو مقصر میدونی،

کار شما اشتباه بوده زن حسابی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعیت اینه بعده ۵ساعت یادگیری میاد پاییناینا اگه میخواستن درس یاد بگیرن همون تایم مدرسه خونده بودن

اوکی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اومدی یه چی گفته باشی فقطواقعیت همینه

در این که شغل هرکس برای درامد زاییه شکی نیست خیریه که راه ننداخته بنده خدا... ولی زور هم که نکرده هرکسی فکر میکرده ناکارامده خب نمیرفته! به هرحال اون معلم هم از وقت و انرژیش گذاشته و برخلافه خیلی شغل ها معلمی شغلی نیست که از روی شکم ادم انجام بده حتما با دل و جون وحوصله بوده وگرنه تو معلمی دووم نمیورده!

واقعیت اینه بعده ۵ساعت یادگیری میاد پاییناینا اگه میخواستن درس یاد بگیرن همون تایم مدرسه خونده بودن

یا پنجشنبه میگذاشت کلاس رو کلا،من بدترین دوران زندگیم کلاس زبانی بود که ساعت شش عصر بعد مدرسه میرفتم

استارتر چرا قبول نمیکنی مقصر خودت بودی؟همون جایی که بهش پیام دادی راهشون میدادی همونجا هم پیام میدادی معذرت خواهی میکردی میگفتی یه مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه من بچمو زودتر بفرستم

بعدشم بچه ای که خوابش میاد چشاش میره رو هم رو زود فرستادی کلاس فکر کردی چیزی فهمیده؟یه غذا بهش میدادی یه ابی به سروصورتش میزدی سریع سرحال میشد

بعدشم کدوم بچه از ۶ عصر خوابیده تا فرداش؟نهایت یه ساعت میخوابید بیدارش میکردی بره کلاس خیلی سرحال تر بود.

کلا یه سری چیزارو از بچگی باید یاد گرفت اگه اینجوری قبول میکرد دفعات بعدی مادرا میگفتن چطور اینارو قبول کردی پس ماهم بچمونو هرموقع دوست داریم میفرستیم

معلم گفته یه تقویتی بذارم کمک خرجم شه وگرنه ۷ونیم غروب بچه چی یاد میگیره دیگه بعد از ۵ ساعت مدرسه

چه بی انصاف

والا پول کلاس تقویتی مدرسه اینقدر کمه که اصلا بنظرم نمیصرفه براشون

اینجا بخاطر مجازی شدن دارن کلاس برگزار میکنن من میگم من بودم انجام نمیدادم

کمک خرج کجا بود.

تازه یه بخشش برای مدرسه ست

دردم از یار است و درمان نیز هم
یا پنجشنبه میگذاشت کلاس رو کلا،من بدترین دوران زندگیم کلاس زبانی بود که ساعت شش عصر بعد مدرسه میرفتم

اونم زمستون که هوا ۵ تاریکه

آره دقیقا خوب بود روزی یک ساعت ۵شنبه و جمعه صبح بذاره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کلاس سومه،نه یازدهم

درکل بنظر کاراشتباهی نکرده براخودش نظم داشته وبرنامه ریزی کرده وگرنه خرمغزشوگازنگرفته۲۰تابچه رو دوتاکلاس بکنه کارخودشو دوبرابرکنه همه رومیگفت یک تایم برن بقول شما کلاس سومی هم بودن ازسرش باز میکرد_وقتی۳ساعت وقت خودشو گذاشته یعنی براش مهم بوده اون بچه ها یادبگیرن تو تایم وتعدادمشخص خودش

در این که شغل هرکس برای درامد زاییه شکی نیست خیریه که راه ننداخته بنده خدا... ولی زور هم که نکرده هر ...

ببین من بده معلم رو نگفتم

واقعیت اینه حقوق معلمی واقعا پایینه برا همین گفتم خواسته کمک خرجش باشه

ولی قبول کن بچه که تا ۵ مدرسه بوده ۷ونیم تا ۸ونیم بره بشینه پای کلاس باز؟

اصن عقلانی نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری