2777
2789
عنوان

تجربه من بعد 28 روز زایمان طبیعی که هنوز درد دارم و بخیه هام نیفتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست
انشالله خوب میشی ولی شیرت رو بدوش بده به بچه شیر روزای اول حاوی آنتی بادی هایی که واسه سیستم ایمنی ن ...

همین کارو میکنم تو شیشه میدم بهش ولی گاهی ک از سینم بهش میدم خیلی مقاومت میکنه یا درست بلد نیس سینمو بگیره

والا نمیدونم. همش از سزارین مینالن.منو دوستم ب فاصله دو سه روز زایمان کردیم اون سز من طبیعی. حالا او ...

آره من خودمم سز بودم بیمارستان خصوصی روز سوم خودم همه کارامو میکردم درد هم دیگه نداشتم خدا بیامرزه مادرمو نذاشت طبیعی زایمان کنم میگفت خیلی درد داره آخرشم پاره پوره میشی 🙄

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین واقعن یه دوست دارم دانشجو ماماییه همون ترمای اول اومد گفت دوستان سمت طبیعی نیاید اینجا همون اول ...

آخه میگن اگه نشکافیم و خودش جر بخوره از چند ناحیه جر میخوره و بعد دوخت و دورش مشکله و اینکه ممکنه بچه گیر کنه اول بشکافیم بهتره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

وای خدا چقد از این بخیه خوردنش بدم میادددد نمیدونم زمان قدیم زنا چیکار میکردن اون موقع هم بخیه و دوخ ...

زمان قدیم با حالا فرق میکنه اون قدیما غذای سالم بدون مواد افزودنی میخوردن شیر ماست و میوه و خرما نون همه چی ارگانیک بود زنا سخت ترین کارا رو انجام میدادند و فعالیت بدنی زیادی داشتن و راحت زایمان میکردن. حتی مادر بزرگم تعریف میکرد زنا بعد شش روز کارتی عادیشون میکردن

یعنی واقعا لعنت به زایمان طبیعی و اونی که اجباریش کرد تا هرچی ظلمه به زنه بدبخت بشه.

منم بخیه خوردم و نمیفتادن، نمیتونستم بشینم، از بس نخا موندن آخر عفونی شدن با این که بهداشت خودمو رعایت میکردم.

بماند که اون قسمت چقد زشت و بد ریخت شده حتی شوهرم اصرار داره برم عمل زیبایی

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

زمان قدیم با حالا فرق میکنه اون قدیما غذای سالم بدون مواد افزودنی میخوردن شیر ماست و میوه و خرما نون ...

آره فعالیت بدنی هم که داشتن خیلی رو بنیه شون تاثیر داشته

ماها الان یک سوم اونا فعالیت بدنی نداریم

الهی انشالله زود سر پا شی خیلی سخته خدا قوت

مشکل اینجاست ک تنهام مامانم زود رفت از پیشم اونم یه شهر دیگه بود. شوهرمم ک اصلن کمک حالم نیس ن غذایی ن آبی ن نونی حتی سفره هم جم نمیکنه یه لیوان نمیشوره اصلن حس همدردی نداره میگم چرا کمک نمیکنی میکه نمیتونم حوصله ندارم بهونه میاره یا میگه افسرده انکار اون زاییده ن من

آره فعالیت بدنی هم که داشتن خیلی رو بنیه شون تاثیر داشتهماها الان یک سوم اونا فعالیت بدنی نداریم

لباس شویی اتوماتیک. پخت غذا تو فر و سرخ کن فلان شستن ظرف تو ظرف شویی قدیما واسه شستشو میرفتن لب جو آب با دست میشستن الان همه چی اتوماتیک شده بدنا تنبل و ضعیف شده

آخه میگن اگه نشکافیم و خودش جر بخوره از چند ناحیه جر میخوره و بعد دوخت و دورش مشکله و اینکه ممکنه بچ ...

من بچه دومم به برش نرسید از چهار سانت تا ده سانت خیلی سریع پیش رفت نیم ساعت کلا و بدون زور زدن دنیا اومد پسرم. ماما اومد بالا سرم با لحن بد گفت واقعا که تا مقعد پاره شدی رفت گفتم من حس نمیکنم بعدم مگه تقصیر منه شما خودتون برش میزدین بعد تمیز کرد وسایل بخیه رو هم اماده کرد یه دکتر اومد گفت پارگی نداره کجا رو میخوای بدوزی. بعد من داشتم گریه میکردم که غار شدم رفت🤣🤣🤣عاقا بعد زایمان اینقدر حالم خوب بود انگار نه انگار زایمان کردم ولی سر اولی تا شش روز کل بدنم درد میکرد و بخیه هام اشکمو درمیاورد

اینجا چندتا کاربرمیگفتن جای سوزن بی حسی چندین روزه درد میکنه زود به زود پهلو به پهلو میشده ادم نمیدو ...

من سر اولی طبیعی اپیدورال کردم بهترین تصمیم زندگیم بود بعدش هم کمر درد نگرفتم

من سر اولی طبیعی اپیدورال کردم بهترین تصمیم زندگیم بود بعدش هم کمر درد نگرفتم

تو اپیدورال هم امپول میزنن به کمر؟دردداره ؟زایمان اولم طبیعی بود کیسه اب نداشتم این دفعه بعد ۱۳سال باردارشدم کلا استرس زایمان دارم نمیدونم برم سزارین یاطبیعی