2777
2789

هنوز یه وزی میشینم و نمیتونم نشسته ب نی نی شیر بدم همین باعث شد بچم شیر خشکی بشه چون خوابیده اصلن شیر نمیخورد باید حتمن تو آغوشم میخورد ک متاسفانه من نمیتونستم بشینم. هنوزم شیر دارم ولی ترجیح میده شیر خشک بخوره . بخیه هام هنوز نیفتاده جای بخیه یه حالت جوش بزرگ گوشتی هست نمیدونم از بین میره یا ن لعنت ب طبیعی.. من تمام نکات بهداشتی رعایت کردم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد ی ماما میگه نمای بخیه قلابی هستن چند سالیه نخ با کیفیت نمیارن. یکی میکه بدنت ضعیف بوده یکی میکه ژن ایرانی مخصوصا خانما بدنشون آمادگی زایمان طبیعی نداره بخاطر سبک زندگی و اینا از لحاظ خورد خوراک و فعالیت ورزش کلن همه چی. لعنت ب وزارت بهداشت ک زایمان طبیعی رو اجباری کرده. خیلی عذاب کشیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اینجوری بودم تا مقدم بخیه خوردم شبیه یه گوشت بزرگ بود.دولا دولا راه میرفتم و نشسته با عذاب به بچه شیر میدادم.

ولی خداروشکر خب شدو لی خب به نظرم برای زایمان طبیعی طرف باید خوشی زا باشه وخانمای ایرانی منم شنبدم که خیلی ظرفیت زایمان طبیعب ندارن.

برو دکتر بخیه ت رو ببینه دوباره

حالا من عاشق طبیعی زاییدم اگه بچه دار شم حتما طبیعی میارم

من بچه اولم طبیعی زایمان کردم با اینکه بخیه خوردم ولی بعد شش روز بخیه هام افتاد و هجده روزم بود انکار ن انکار زایمان کردم و از خونه مادرم رفتم خونم و راحت تمام کارامو انجام دادم. ولی بعد شش هفت سال بچه دومم هرچی عذابی بود کشیدم از قند بارداری و تهوع تا نه ماه و افسردگی و حال بد چهار بار بستری شدن تپ طول بارداری و در نهایت بدتری رایمان عمرم رو دیدم هرکی میآمد واسه زایمان نیم ساعت نهایت دو ساعته میزایید من تنها کسی بودم ک یک روز کامل تا فردای صبح درد کشیدم آخرش با کلی بخیه زایمان کردم

پس چی میگن طبیعی همون روز سرپایی و مشکلی نداری

والا نمیدونم. همش از سزارین مینالن.منو دوستم ب فاصله دو سه روز زایمان کردیم اون سز من طبیعی. حالا اون بعد بیست روز رفت سفر چون میخواست حال هواش عوض شه کاملا سر حال و راحت من بعد 28 روز هنوز حالت پنگوعنی راه میرم.

وای خدا چقد از این بخیه خوردنش بدم میادددد نمیدونم زمان قدیم زنا چیکار میکردن اون موقع هم بخیه و دوخ ...

همین واقعن یه دوست دارم دانشجو ماماییه همون ترمای اول اومد گفت دوستان سمت طبیعی نیاید اینجا همون اول تا مقعدتون رو برش میزنن تازه بهوشم هستید خب لعنتیا یه کاری کنید آدم واقعن طبیعی خودش بچه رو به دنیا بیاره نه اینکه بشکافیدش و بچه رو بکشید بیرون