2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زن دوم

148 بازدید | 8 پست

بچه ها طفلک اسی نگفته که میخواد زن دوم بشه.

فقط براش سؤال بود چطور کسی که زن دوم شده و باید منفور خانواده میشد...

الان شده گلِ سرسبدشون؟

چطور زنِ دوم حتی برایِ بچه عایِ زن اول هم عزیزه؟

چرا شوهرش و همه این همه دوسش دارن...

چرا زن اول اون همه بدبخت هست.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش زن دوم علی شکارچی بود؟

نه تو فامیلشون یکی حدودا ۲۰ سال قبل زن دوم ی مرد متاهل با ۲ دو بچه شده...

بعد الان عزیز همه شده حتی داماد و دخترای زن اولم عاشق دونی شدن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من بیشتر «با اون جمله ک گفته حسرت مبخورم»

مشکل دارم

کجای این زندگی حسرت خوردن داره اخه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ولی من طالعم اینه همیشه زن اول و قربانی خیانت باشم

خودم اینو میدونم

هیچوقت اون دختر جذاب داف که انتخاب لوکسی باشه نبودم هیچوقت عزیز نبودم

کاش میدونستم رمز این زن ها چیه که سوگلی و معشوقه مردها هستند

من بیشتر «با اون جمله ک گفته حسرت مبخورم» مشکل دارم کجای این زندگی حسرت خوردن داره اخه

گلم ، اسی میخواد تنها زن مردش باشه که همون قدر که جمیله عشق دریافت میکنه ، بکنه....

خب ، خودمون باشیم هم میگیم مثلا طرف چه شانسی داشت زندگی ی زن خراب کرد...بعد جفت جفت بچه آورد...تا الان چیزیش نشده...