2777
2789
عنوان

چطوری یه شخصی و پیدا کنیم

267 بازدید | 54 پست

بچه ها من دنبال یه شخص میکردم فقط اسم و فامیلی و شغل و محل زندگی شو میدونم

میخوام از وجود این شخص با خبر بشم خیلی مهمه خیلییییییی

چجوری بفهمممممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم و فامیلی و شغل و محل زندگیشو میدونی بعد تازه میخوای بفهمی وجود داره یا نه؟ ها!؟

میخوام بدونم همچین شخصی اصلا هست یا این اومده پی وی من داره چرت و پرت میگه و تهدید میکنه

اینستا تلگرام ،،،،،اگه شماره موبایلشو داری یکی هم اینکه از افراد خانوادش فامیل دوست همکار اینا بشناسی بری داخل پیچ هاشون اونو هم داخل فالورهاش پیدا میکنی بهرحال از اسم پروفایل عکس و غیره

کدوم شهریینی چی میخوای از وجود شخص باخبر بشیینی میخوای بدونی زنده اس؟

نه عزیز ببین یه کی اومده پی وی من این مدلی با من سر صحبت و باز کرده بعد من شکم رفته به سمت این که نکنه اشناس داره منو گول مبزنه بهم اسم خودش و باباش و بابابزرگش و شغل خودشو باباشو بابابزرگشو و محل زندگی شود طی مکالمه گفته بعد بعد یه مدت یه اتفاقات پیچیده ای افتاد خلاصه که الان اوضاع قاراشمیش

اینستا تلگرام ،،،،،اگه شماره موبایلشو داری یکی هم اینکه از افراد خانوادش فامیل دوست همکار اینا بش ...

رفتم پیج شهرشون از ادمین اون پیج پرسیدم گفت نمیشناسم

شماره شو ندارم نه هیچی ازش ندارم نمیدونم چه خاکی به سرم کنم قلبم تو دهنمه