2777
2789
عنوان

چطوری یه شخصی و پیدا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 54 پست
خب اون اگه نامزدت اینکار کرده صرفا برای مهریه کرده وگرنه دلیلی نداره اینکار بکنه فکر میکنه بااین کار ...

نه نبوده نه بوس بوده نه بحث مثبت ۱۸ بودن نه حتی من گفتم دوست دارم هیچی هیچی محبت آمیز نبوده فقط عشقم بهش گفتمممممممم یه بااارررررررررررررر 😭😭😭😭😭خدا مرگم بده وای دارم میمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونس بگی دروغ میگه وچت ساختگی انجام داده با شمارت چت میکردید یا ایدی؟

آیدی

خیلی فکر و خیال کردممممم با خودم میگم اگه ازم پیام ذخیره کرده باشه چی ؟؟؟بعد بزنه رو پیامم پی ویم بیاد بالاااا

آیدی خیلی فکر و خیال کردممممم با خودم میگم اگه ازم پیام ذخیره کرده باشه چی ؟؟؟بعد بزنه رو پیامم پی و ...

اکانتت دلیت بزن و بزن زیر همه چی بگو چت ساختگی بوده حتی اگه پروف تو رو پروفش باشه میتونی بگی برداشته همه چی میشه اکانت دلیت بزن پروفت عوض کن راحت بزن زیرش دیگه اذیت نکن خودتو و دیگه جواب هیچکس نده هرکی پیام داد حتی مشاوره بدون سوال جواب بلاک

نه نبوده نه بوس بوده نه بحث مثبت ۱۸ بودن نه حتی من گفتم دوست دارم هیچی هیچی محبت آمیز نبوده فقط عشقم ...

عشقمو همه تو دعوا هم میگن تیکه کلامه نترس بزن زیرش باشات نمیتونه ثابت کنه میتونی بگی چت ساختگی درست کرده پروف منو ایدی منو کپی زده که ابرو منو ببره

اکانتت دلیت بزن و بزن زیر همه چی بگو چت ساختگی بوده حتی اگه پروف تو رو پروفش باشه میتونی بگی برداشته ...

😭😭😭😭منم همین کارو میخوام بکنم اما میگم اگه دیلیت اکانت بکنم بعد دادگاه بگه برای این که رسوا نشه این کار و کرده چی یا بگه بیار دوباره با اون شماره وارد تلگرام شو چی آخه شما نمیدونید چی کشیدم توی این یه ماه به هرچیزی من فکر کردم

😭😭😭😭منم همین کارو میخوام بکنم اما میگم اگه دیلیت اکانت بکنم بعد دادگاه بگه برای این که رسوا نشه ...

تلگرامم پیامای تبلیغاتی گروه تبلیغاتی زیاد داره گوشیمو هنگ میکرد مجبور میشدم دلیت اکانت بزنم یا اصن دلم میخواسته دلیت اکانت بزنم الان کل ملتی که دلیت اکانت میزنن مگه مجرمن مگه من قت ل کردم ز ن ا کردم چکا کردم که اینجور سوال پیچم میکنید خیانت میگه کردی بیاد ثابت کنه منو تو بغل کی گرفته سر قرار با کی گرفته با یکی دوتا پیام احوالپرسی مگه میشه به اذم گفت خائن نترس با شجاعت جواب بده همینجوری

خبری از نامزدت یا خانوادش نیست؟چرا میخواد طلاق بده

نه

اون طلاق نمیده من میخوام طلاق بگیرم چون همینجوری الکی روی من انگ میزارن هی از ما بین مردم بد میگن که بگن جدایی تقصیر این خانواده اس به خاطر همین دارم مثل سگ میترسم یه ماهه خواب به چشمم نیومده همش میگم حتما اونان اومدن ازم اتو بگیرن مارو توی روستا رسوا کنن درحالی که روانی ان روانی سه سال تحملشون کردم سه سال افسرده ام کردن آخرش کم آوردم گفتم طلاق

دووووووووره دور

خب وقتی میخواهی پیداش کنی آیا اون نباید متوجه بشه شما هستید یا مشکل نداره ؟ محل کارش ببین دولتی هست اداره هست یا چی زنگ بزن ۱۱۸ یا بزن کوگل اسم محل کارشو بگو شماره ادارش میاد بعدش زنگ بزن بگو با آقای فلانی کار دارم یا به آقای فلانی بگید با این شماره تماس بگیره کارضروری دارم، میخوام بدونم نباید متوجه شه شما کارش دارید یا مشکلی نداره؟