2777
2789
عنوان

چطوری یه شخصی و پیدا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 54 پست
نه عزیز ببین یه کی اومده پی وی من این مدلی با من سر صحبت و باز کرده بعد من شکم رفته به سمت این که نک ...

همون مشاورس که گفتی باهاش کات کردی برگشته؟خب درست توضیح بده بچه ها بتونن کمک کنن همه چیو بگو شاید یکی راهی جلوت بزاره حرفات واضح و کامل نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام بدونم همچین شخصی اصلا هست یا این اومده پی وی من داره چرت و پرت میگه و تهدید میکنه

درخواست دوستی بده لینک ربات مزاحم یاب رو بهت بدم با اسم و فامیلی میتونی پیداش کنی ولی شانس بیاری لسم و فامیلش کم یاب باشه چون تو چی رباته برای مثال هزار تا نرگس محمدی هست اسمای اینجوری خیلی زیادن سخته پیدا کردنشون

همون مشاورس که گفتی باهاش کات کردی برگشته؟خب درست توضیح بده بچه ها بتونن کمک کنن همه چیو بگو شاید یک ...

وای آره بابا خبر مرگم عح اون اومده این مدلی گفته ببین اون اصلا اول پیام نداده ها من همیشه پیام درسی بهش دادم بعد خلاصه من یه روز عکس خودم و گذاشتم پروفایلم اون ازم پرسید خودتی گفتم آره بعد یه مدت بام سرد بود ازش دلیلشو پرسیدم گفت ازت خوشم اومده میخوام بگم یعنی همون لحظه بم پیشنهاد نداد و خلاصهههههه من گفتم که در شرف طلاقم و نمیشه و خیانت میشه و اینا اونم هیییییییچچچچ اصراری نکرد اصلا ولی دوباره درخواست داد و من تخت تاثیر دوست خرم خرررررر شدم و قبول کردم و طی مکالمه هامون اینا رو ازش فهمیدم اما عذاب وجدان نزاشت و گفتم کات و اون پیامارو دو طرفه پاک کرده و الان بیشتر از دو هفته هستش که هیچ پیامی آزمون رد و بدل نشده اما خوب همون چند روزی که من پیشنهادشو قبول کردم و باهم حرف زدیم داره منو میکککششششششششههه داره نابودم میکنه خدا منو مرگ بده نکنه نامزدم باشه آبرومو ببره 😭😭آخه از تو اینستا پرسیدم از اینجا پرسیدم هیچ کس نمیشناختششششش مگه میشه آخه خدایا حداقل کاش یکی میگفت میشناسمش این قلب لامصب من آروم بگیره بخدا یه ماهه نتونستم شبا بخوابم 😭😭😭😭

وای آره بابا خبر مرگم عح اون اومده این مدلی گفته ببین اون اصلا اول پیام نداده ها من همیشه پیام درسی ...

این شخصی که تو دنبالشی همون مشاوره هست؟میخوای بدونی راست بوده؟اگه نامزدت بود یک حرفی چیزی پیامی میداد؟نهایت بخواد بگه خیانت کرده که مهریه نده لابد درحالیکه اصن ربطی نداره مهریه باید بده چه خیانت باشه چه نباشه

وای آره بابا خبر مرگم عح اون اومده این مدلی گفته ببین اون اصلا اول پیام نداده ها من همیشه پیام درسی ...

انقد فکر و خیال کردم انقد فکر و خیال کردم ردددد دادم پیامارو یارو خودش پاک کرده هااااا اما من میگم نکنه نامزدم بوده باشه بعد پیامی از من ذخیره کرده باشه بعد توی دادگاه بزنه روی اون پیام و پی وی من بیاد بالاااااا وای خدای من

عکس از خودش زیاد داده اما چی بگم نمیفهمم اصلا

این شخصی که تو دنبالشی همون مشاوره هست؟میخوای بدونی راست بوده؟اگه نامزدت بود یک حرفی چیزی پیامی میدا ...

یعنی چی تهش میگه خیانت کرده ابرو شرفموننننن میره بابا ما جای کوچیک زندگی میکنیم چجوری سرمون و بلند کنیم من خیانت نکردم فقط سه چهار روز اصن نمیدونم چند روز ولی کوتاه خیلی کوتاه حرف زدیم در حد آشنا شدن نه عاشقاااانهههههه ولی همونم یکککک ماههههخ خواب از چشمام گرفته من اصن فکر مهریه نیستممممم

یعنی چی تهش میگه خیانت کرده ابرو شرفموننننن میره بابا ما جای کوچیک زندگی میکنیم چجوری سرمون و بلند ک ...

خب اون اگه نامزدت اینکار کرده صرفا برای مهریه کرده وگرنه دلیلی نداره اینکار بکنه فکر میکنه بااین کارش میتونه راحت طلاقت بده بدون مهریه ....وقتی کاری نکردی نترس درحد چت بوده اگه حرف خیانت زد بگو بیار رو کن تو مگه حرف عاشقانه زدی بهش یا گفتی میخامت بوس و لب اینا بوده اگه نبوده نترس کار بی ابرویی نکردی