2777
2789
عنوان

اضافه وزن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 84 پست
مانجارو؟؟درست گفتم؟میدی تایدمیزنم

نه این خیلی بهتره آره مانجارو یا مونجارو اسم ایرانیش اسپارتینا

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
هیییع فکرمیکنین جلوش واینمیستم؟خیلی پرروترازاین حرفاست اصلاتوفرهنگشون نیست که زن بره جایی خسته شدممن ...

باشه اشکال نداره حتی اگر نذاشت بری حداقل توهم تحقیرش کردی، نذار فکرکنه خیلی ازت بالاتره

حَسبی الله💫🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من ۱۴ کیلو لاغر شدم خبلی ناراحتم. از قبل هم لاغر بودم شدم اسکلت چشام گود رفته.. هرکی یه دردی دا ...

بخداکه چاق شدن خبلی راحتتره خیلی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ببین بیا یک چیزی بهت بگم من وقتی رژیم بودم همش تو خونه دو میرفتم ولی نه وقتی شوهرم بود و سرکوفت میزد ...

توخونه۶۵ متری چجوری دوبرم؟؟حیاطمم کوچیکه سرگبجه میگیرم آخه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

گرفتم خواهریعنی داشتم ازاول

من ۷۹کیلو بودم تو دوماه ۸کیلو کم کردم ماه پیش رفتم دکتر گفت تنبلی داری رفتم روی ترازو گفت ۳کیلو دیگه کم کنی عالیه الان ۷۱ شدم قدم هم ۱۷۲ولی خب درمان تنبلی تخمدان کاهش وزن و اصلاح سبک زندگیه

تلاشتو بکن هنوز خیلی جوونی

باشه اشکال نداره حتی اگر نذاشت بری حداقل توهم تحقیرش کردی، نذار فکرکنه خیلی ازت بالاتره

درجه پرروییش خیلی بالاست

باورت میشه همش میگه باتحقیراگه من نمیومدم خاستگاریت بااین هیکلت کسی تورونمیگرفت🥺

یک شب بادعواگفت بخاطرچاقیت نمیبرمت بیرون😭حرفاش خبلی بدتریکسره بغض دارم

برای بارداریم رفتم دکترتنبلی تخمدان دارم ولی آزمایشام همه خوب بودمن اول سال۱۳۸کیلوبودم الان شدم۱۲۴

تنبلی تخمدانت به خاطر همین چربی های دور شکمت هست. رژیم فست باید بگیری و هم ورزش کنی تو خونه. کافیه اراده کنید روزی نیم ساعت وقت بزاری. یه برنامه کاهش وزن دانلود کن با اون جلو برو. برای رژیم هم کافیه که مقدار غذاتو کم کنی. همه چی بخور اما کم. شب از ساعت هشت تا فردا ظهر چیزی نخور. من با همین روش از هشتاد کیلو رسیدم به شصت کیلو.

بنظرت بهتر نیست از این ادم بچه نیاری؟ اخه میخوای تا اخر عمر حبس بمونی تو خوته؟

هرکاری میکنم که بهتربشه که نمیشه منم سپردم بخداگفتم خدایااین همش دعواداره برای بچه جنگ راه میندازه خودت اگه صلاح میدونی بده

تنبلی تخمدانت به خاطر همین چربی های دور شکمت هست. رژیم فست باید بگیری و هم ورزش کنی تو خونه. کافیه ا ...

میرم دکتررژیم امااززخم زبونای شوهرم حرفای بقیه که مدام توزندگیمه سختگیریاش بریدم

باورت میشه همش میگه باتحقیراگه من نمیومدم خاستگاریت بااین هیکلت کسی تورونمیگرفت🥺یک شب بادعواگفت بخا ...

اتفاقا ناراحت شو خواهشاً بابت این حرفای شوهرت و با اراده و خیلی جدی از فردا ورزش کن بعد تو شیش ماه میبینی که چقدر تغییر کردی. و خودت چقد روحیت عوض میشه به خاطر کاهش وزنت. وزن بالا خیلی برای سلامتی بده. تنبلی تخمدان، کلسترول بالا، کبد چرب، بسته شدن رگ های قلب، خیلی چیزای دیگه.