2777
2789
عنوان

اضافه وزن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 84 پست
اتفاقا ناراحت شو خواهشاً بابت این حرفای شوهرت و با اراده و خیلی جدی از فردا ورزش کن بعد تو شیش ماه م ...

بیشترهمه چیموازدست میدم

دلم میخوادنباشم اصلا

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

میرم دکتررژیم امااززخم زبونای شوهرم حرفای بقیه که مدام توزندگیمه سختگیریاش بریدم

ببین من خودم چاق که بودم با سی کیلو اضافه وزن اصلا همه به من میگفتن انگار بچه هفت ماهه داری. من ناراحت شدم بعدش تصمیم گرفتم وزن کم کنم اونم تو خونه. الان هر کی میبینه فک میکنن باشگاه رفتم وزن کم کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم چاق که بودم با سی کیلو اضافه وزن اصلا همه به من میگفتن انگار بچه هفت ماهه داری. من نارا ...

ازاینورمیترسم الان حامله باشم بااین وزن بازمیترسم حامله نشدم نازاباشم بازمیترسم بابچه اخلاقاش بدتربشه

موندم اصلا داغونم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بیشترهمه چیموازدست میدمدلم میخوادنباشم اصلا

این فقط به خاطر اینه افسرده شده روحیت رو از دست دادی به خاطر حرف بقیه. ببین فردا اول دور شکمت، دور بازو ، دور ران، دور سینه و باسن رو اندازه بگیر تو یه برگه بنویس و تاریخ بزن. شروع کن ورزش کردن و رژیم بگیر. به دکترت بگو قرص متفورمین برات بنویسه هم برای تنبلی تخمدان خوبه هم کاهش وزن. ماه بعد اندازه گیری کن بنویس این طوری انگیزه میگیری برای ادامه دادن.

این فقط به خاطر اینه افسرده شده روحیت رو از دست دادی به خاطر حرف بقیه. ببین فردا اول دور شکمت، دور ب ...

دکترم همه این کارارومیکنه

منم که داغونموافسرده ازهمه بدترهردفعه مادروپدرشوهرم باهامن چون اوناهزینه میکنن

ازاینورمیترسم الان حامله باشم بااین وزن بازمیترسم حامله نشدم نازاباشم بازمیترسم بابچه اخلاقاش بدتربش ...

حاملگی تو وزن بالا فاجعه ست. من ماه آخر وزنم شد ۹۳ مگه میتونستم دراز بکشم نفسم بالا نمیومد. ببین اول کم کن حتما برس به هفتاد کیلو چون تو حاملگی بیست کیلو وزنت میاد بالا.

اصلا وزن بیاد پایین تنبلی تخمدانت کم میشه و احتمال بارداری زیاد میشه. بارداری راحتی هم داری.

حاملگی تو وزن بالا فاجعه ست. من ماه آخر وزنم شد ۹۳ مگه میتونستم دراز بکشم نفسم بالا نمیومد. ببین اول ...

همین ازهمه چی میترسم ازاینورم شوهرم صبرنمیکنه

دکترم همه این کارارومیکنهمنم که داغونموافسرده ازهمه بدترهردفعه مادروپدرشوهرم باهامن چون اوناهزینه می ...

خدا خیرشون بده هزینه میکنن. قدر بدون یکم تلاش کن حداقل خودت میری میایی دکتر، اون بدبختا هم هزینه میکنن بی جواب نمونه. ورزش کنی انقد روحیت عوض میشه بخدا. تو فقط یک هفته ورزش کن بعد بیا بگو حستو قول میدم انقد یه حس سبکی بهت دست میده.

خدا خیرشون بده هزینه میکنن. قدر بدون یکم تلاش کن حداقل خودت میری میایی دکتر، اون بدبختا هم هزینه میک ...

بنده خداهاهزینه میکنن ولی یکسره حواسشون یه خوردن منه یعنی یه کارایی میکنن فاجعه حالم بدمیشه نگم بهتره

شوهرمم کلییی دیوانم میکنه هردفعه دعواداره

ولش کن شوهرتو. اولویت با سلامتی خودته. همیشه میگن گر صبر کنی زغوره حلوا سازی.

آخه صبرنمیکنه لاغربشم بعدبارداربشم هم بچه میخوادهم لاغری

بنده خداهاهزینه میکنن ولی یکسره حواسشون یه خوردن منه یعنی یه کارایی میکنن فاجعه حالم بدمیشه نگم بهتر ...

با پدر شوهر مادر شوهرت مگه زندگی میکنین؟ دیگه گلم تو راه و مسیر آدم یه چندتا سنگ هم پیدا میشن دیگه ولی تو باید بدون توجه به راهت ادامه بدی.

با پدر شوهر مادر شوهرت مگه زندگی میکنین؟ دیگه گلم تو راه و مسیر آدم یه چندتا سنگ هم پیدا میشن دیگه و ...

آره شوهرم باپدرش تویک مغازه ان تاپارسال تویک خونه زندگی میکردیم یک سال ودوماه

الان یکساله دقیقایک خونه خریدن برامون یک کوچه فاصله دارن ولی خرج ومخارجمون یکیه