2777
2789
عنوان

اضافه وزن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 84 پست
خب گلم منم ۹۴ با قد ۱۵۸ بودم پس ببین از تو چاقتر بودم قدم کوتاه

خیلی کم کم قطره چکونی وزن کم میکنم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم کوتاه ۱۵۴ خیلی زیاد تر دیده میشم بیا با هم رژیم بگیریم تو خونه ورزش کنیم

توخونه من اصلانمیتونم هرکاری میکنم

ازبس روحیم داغونه مشکلاتم یکی دوتانبست که

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب عزیزم جلوش وایسا، یگو نمیشه که هم مسخره م کنی هم نذاری برم باشگاه، بگو این زنایی که میبینی خوش هبکلن شوهرشون براشون خرج کرده ، باشگاه رفتن پروتئین خوردن

نذار تخقیرت کنه بابا جلوش کوتاه نیا

یه رژیمی هست که میتونی باهاش راحت کلی کم کنی ولی هزینه داره و سخته ، اونم ایتکه کلا قند رو حذف کنی ، روزی 3 تا 5 قاشق برنج و ناهار 300 گرم فیله مرغ شام هم همینطور، صبونه هم فقط تخم مرغ ابپز

حَسبی الله💫🍃
ببین واسه کم کردن باید گشنگی بکشی با کم خوردن فقط وزنت استپ میکنه

الان که میرم دکتررژیم دهنم سرویسه

بدیش اینه حریس میشم بدترپرخوری عصبی میگیرم

مااااااانجاااارو بزن

معحزه قرنه

تاییدیه هم داره

دلروخانه ها هم داره

ایرانی هم داره که قینتش منلسبه

هفته یک بار تزریق زیر جلدیه

برو متخصص غدد برات بنویسه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خب عزیزم جلوش وایسا، یگو نمیشه که هم مسخره م کنی هم نذاری برم باشگاه، بگو این زنایی که میبینی خوش ه ...

هیییع فکرمیکنین جلوش واینمیستم؟خیلی پرروترازاین حرفاست اصلاتوفرهنگشون نیست که زن بره جایی خسته شدم

من همش رژیمم بخدا ناپرهیزی یکم بکنم دیوانم میکنن

مااااااانجاااارو بزن معحزه قرنه تاییدیه هم داره دلروخانه ها هم داره ایرانی هم داره که قینتش منلسبه ه ...

مانجارو؟؟درست گفتم؟

میدی تایدمیزنم

الان که میرم دکتررژیم دهنم سرویسهبدیش اینه حریس میشم بدترپرخوری عصبی میگیرم

ببین بیا یک چیزی بهت بگم

من وقتی رژیم بودم همش تو خونه دو میرفتم ولی نه وقتی شوهرم بود و سرکوفت میزد

و وقتی نبود هیچی نمیخوردم ولی جلو اون یکم میخوردم

استارتر دمنوش چای سبز و دارچین بخور ناشتا یه لیوان اب ولرم وابلیمو و زنجبیل بخور شکمتو جمع میکنه خود ...

گرفتم خواهریعنی داشتم ازاول