پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خیر نگران نباش ایران به قطب گردشگری و کشور ثروتمندی تبدیل میشه به لطف ماتریکس ولی مردم میشن برده دیجیتالی
تا اونموقع بچه ها راه خودشونو پیدا میکنن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
طبق چیزایی ک تو تاریخ خوندم اول پادشاهی آریامهر تورم ۴۰۰ برابر بوده ولی یهو مملکت رو نجات میده و یهو پول ایران باارزشترین پول شد ،خدارو چه دیدی شاید تا چند سال دیگه همه چی عوض شد .امید ب خدا
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
خیلیا دارن از ایران میرند خیلیا به فکر مهاجرتن کاش ماها هم این اعتماد به نفس و داشتیم
کجا میرن آخه
امریکا مردم خودش مهاجرت میکنه ترامپ حکم اخراج ایرانیها رو داده البته کله گنده هاش مستثنی هستن !!!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
طبق چیزایی ک تو تاریخ خوندم اول پادشاهی آریامهر تورم ۴۰۰ برابر بوده ولی یهو مملکت رو نجات میده و یهو ...
بله عوض میشه ولی مردم هم میشن برده چون رمز ریال وارد کار میشه