یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگر لا. تا. ری برنده بشی قضیه اقامت میدندبعدم من دیدم آلمان و ایتالیا زیاد میرن
ایتالیا رو خیلی دوست دارم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بااینکه خودم جوونم ولی هرکاری میکنم هدفم اینه فقط آینده پسرم تامین بشه... ازماک گذشت ولی دوست دارم پ ...
ان شآءالله
به نظرم موقع رفتن دیگه کسایی که تهرانن که اصلا تهران دیگه جای موندن نیس
ما الان تو به قسمتی از تاریخ گیر کردیم البته قشر متوسط نه راه پس هست نه پیش
اونیکه وضعش خوبه خیلی وقته رفته
اونی هم که نرفته یا عشق وطن داره یا خسته است
ما هم هر از گاهی یکی یه موشک میندازه تلف میشیم