2777
2789

من خیلی میترسم

میگم اشتباه کردم بچه دار شدم چون روز به روز شرایط زندگی سخت تر میشه

دختر من الان ۶ سالشه ، چند سال دیگه چی به سرش میاد

یعنی بچه هامون هم مثل ما فقر و بیکاری و نداری و تورم و گرونی و جنگ و ،... رو تجربه میکنن؟

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسسس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خیر نگران نباش ایران به قطب گردشگری و کشور ثروتمندی تبدیل میشه به لطف ماتریکس ولی مردم میشن برده دیجیتالی

تا اونموقع بچه ها راه خودشونو پیدا میکنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

از این مراحل عبور می کنیم وارد دوره ای میشیم که مثل اشکانیان پر قدرت و پر آوازه خواهیم بود نزدیکه خیلی نزدیکه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

طبق چیزایی ک تو تاریخ خوندم اول پادشاهی آریامهر تورم ۴۰۰ برابر بوده ولی یهو مملکت رو نجات میده و یهو پول ایران باارزشترین پول شد ،خدارو چه دیدی شاید تا چند سال دیگه همه چی عوض شد .امید ب خدا

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خیلیا دارن از ایران میرند خیلیا به فکر مهاجرتن کاش ماها هم این اعتماد به نفس و داشتیم

کجا میرن آخه

امریکا مردم خودش مهاجرت میکنه ترامپ حکم اخراج ایرانیها رو داده البته کله گنده هاش مستثنی هستن !!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
طبق چیزایی ک تو تاریخ خوندم اول پادشاهی آریامهر تورم ۴۰۰ برابر بوده ولی یهو مملکت رو نجات میده و یهو ...

انشالله

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

طبق چیزایی ک تو تاریخ خوندم اول پادشاهی آریامهر تورم ۴۰۰ برابر بوده ولی یهو مملکت رو نجات میده و یهو ...

بله عوض میشه ولی مردم هم میشن برده چون رمز ریال وارد کار میشه