2777
2789
عنوان

چی بزارم برای مدرسه دخترم کمک خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 50 پست
اگه داری ک حیفهبده بچت بخورهسن رشدشه

تمومک میشه مثل قبل نمبتونیم مدام بگیرید بخصوص چند مغز موز باشه میزارم تمومشده باشه نه.میوه دیگه هم نمیخوره.هم خودم بخاطر بارداری کم حوصله شدم بعد ذیدم هیچکس مثل من اینکارو نمی کنه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الهی بمیرم برا خستگیت بخدا منم خسته امدیروز چندین ساعت گریه کردماز اون هفته دنددن کشیدم من یه چیز نر ...

امروز گریه نکرده بکدم ک با پیام تو ب گریه افتادم

فرنی درست کن ی لیوان دسته دار شیر ی قاشق پر ارد برنج با نبات

خیلی مقویه

سوپ مرغ

حلیم مرغ بخور حتما

خودتو نگه دار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا امپول ویتامین بزن توروخدا از کسی کمک بگیرتو رو خدا فرنی زیاد درست کن بخور با نبات شیرین شد ...

ای بابا آبجی بخدا از اون هفته نتونستم برا خودم هیچی درست کنم

همون شب ک دندون کشیده بودم وایسادم پا گاز برا بچه ها وشوهرم غذا پختم خوردن خوابیدن من با دهان نیمه بی حس با درد و غصه خوابیدم

بخدا شرایطا سخت شده

منم تاپیکتو خوندم اشکم دراومد

بمیرم برای بچه های قشنگت

شرمندتم آجی شرمنده بخدا💔💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

امروز گریه نکرده بکدم ک با پیام تو ب گریه افتادم فرنی درست کن ی لیوان دسته دار شیر ی قاشق پر ارد برن ...

وای خدای من ببخش تورو خدا من نمیخاستم ناراحتت کنم

شرمندم آبجی تورو خدا ببخش منو

خیلی دلم گرفته بود نصف شبی😔تاپیکتو دیدم یاد خودم افتادم

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

تمومک میشه مثل قبل نمبتونیم مدام بگیرید بخصوص چند مغز موز باشه میزارم تمومشده باشه نه.میوه دیگه هم ن ...

جمعه اخر شبش ۹ ب بعد موزا ارزونتر میدن

اون موقع بخر

چند معز چزا یعنی

اجیل تو طرف یعنی ؟

غداهای شام لزار براش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جمعه اخر شبش ۹ ب بعد موزا ارزونتر میدن اون موقع بخرچند معز چزا یعنی اجیل تو طرف یعنی ؟غداهای شام لزا ...

منظورم بادوم و گردو و پسته بادوم هندی ی کیلو شوهرم گرفتی تموم شد.شوهرم ی وقت موز میگبره چون زود خراب میشن باید تند تند بخوریم یا له میشن بنداریم دور.دیگه شوهرم کمتر میگیره

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سیب زمینی رو چهار قاچ کن بذار ابپز شه ... خنک که شد بهش کمی سس و فلفل و اویشن بزن و با خیارشور نگینی خرد کن داخلش ... ساندویچ کن براش ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

مثل من چیزی نمیخورند که دختر منم کره عسل میبره با خیار نارنگی گاهی اوقات هم کیک ولی نون پنیر گردو نمیبره مغزیجات هم نمیخوره ولی درسش خوبه خدا رو شکر سیب زمینی و تخم مرغ آب پز کن له کن با سس سالاد الویه بزن بهد تیکه تیکه کن بذار تو ظرف

ای بابا آبجی بخدا از اون هفته نتونستم برا خودم هیچی درست کنمهمون شب ک دندون کشیده بودم وایسادم پا گا ...

دشمنت شرمنده

عزیز ب خودت نرسی ، فکت دندون عاریه رو پس میزنه ها

حواست باشه مثل من نشی

هشدار جدی میدم بهت ک فرنی و سوپ مرغ و حلیم مرغ درست کن

کاش پبشم بودی میاوردم میزاشتم پشت در

سوپ درست کن بزار بخچال ۲روز ۲روز بخور

ولی شکم خالی نخوری

۱۸ کیلو وزن کم کردم الان شنبه مادر بزرگا شدم

شوخی نگیر

خب چند زنگ ایمو بخورعگردو کجا زود عزیز

آرد نداری؟ مث حلوا تفت بده یکم شیرینش کن یکم دارچین بزن بریز داخل ظرف ببره با قاشق بخوره.

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

اینو درست کن خیلی مقوی و خوشمزه ست

سیب زمینی پخته رو له کن با تخم مرغ آبپز له شده با یک قاشق پنیر قاطی کن ، نمک و فلفل هم یه کم بزن

مزه بهشت میگیره

دو سه تا لقمه درست کن براش

وای خدای من ببخش تورو خدا من نمیخاستم ناراحتت کنمشرمندم آبجی تورو خدا ببخش منوخیلی دلم گرفته بود نصف ...

هیچ وعده ایی گرسنه نمون هیچ وعده ایی

شیر نبات ارد برنج میشه فرنی فقط ۱۰دقیقه زمان میخاد

دشمنت شرمندهعزیز ب خودت نرسی ، فکت دندون عاریه رو پس میزنه هاحواست باشه مثل من نشیهشدار جدی میدم بهت ...

فدات آبجی نه والا ازت توقعی ندارم همین هم زبونی و درد دل بخدا کلی سبک میشم

من یه طرف صورتم لاغرشده اینور صورتم ک لاغره پایین دندون ندارم سمت چپم

این چند روزه معدم به شدت ورم کرده هیچی نمیتونم بخورم نون هم نمیتونم میره لای اون دندون خرابا اشکم درمیاد

تا میام دوتا ظرف بشورم یا آشپزی دوتا دستام از بازو انگار کنده میشه بی حس میشه😔

بمیرم برات آبجی بخدا انگار خواهر خودمی دلم خیلی به درد میاد از شرایطتتون😔💔