2777
2789
عنوان

چی بزارم برای مدرسه دخترم کمک خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 51 پست
اینو درست کن خیلی مقوی و خوشمزه ستسیب زمینی پخته رو له کن با تخم مرغ آبپز له شده با یک قاشق پنیر قاط ...

اخ آخ گفتی منم دخترم تخم مرغ بخور نیست با اینکه ۹ سالش همین کارو میکنم اونم له له که دیده نشه با سس سالاد اولیه خدایی خوشمزه است

ي پياز رو نگيني خرد كن و سرخ كن

بعد سيب رزميني آبپز رو داخلش له كن و بهش نعنا و ادويه بزن

خيلي خوشمزه نيسه

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وعده ایی گرسنه نمون هیچ وعده اییشیر نبات ارد برنج میشه فرنی فقط ۱۰دقیقه زمان میخاد

حوصله ندارم ارد برنج درست کنم 🥲

گرسنگی رو میشه تحمل کرد

ولی 🥲💔بعضی دردارو نه😓

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

سس ناارم ماست ندارم خیارشورم ندارنتخم مرغ سیب زمینی خالی خوب میشه؟

بله ... اگر تخم مرغ ابپز دوست داره مخلوط کن وگرنه همون سیب زمینی خالی رو یا با کره پوره ش کن یا با پنیر هم خوشمزه میشه مخلوط شه ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
حوصله ندارم ارد برنج درست کنم 🥲گرسنگی رو میشه تحمل کردولی 🥲💔بعضی دردارو نه😓

خدا کمکت کنه

عزیز ارد برنج از سوپری بخر بسته بندی دارن

یا از این فروشگاه خخاربارفروشی ارد برنج فله دارن

از همونجا بگیر با ۱ کیلو نبات فله باهم دیدگه ۱۵۰ تومن میشه با ی شیر پاکتی میشه ۱۸۰ تومن

نبات و ارد برنجت برای ی هفته میره

شیر هم برای دو روز

دهانشوبه بزنی یا نداری اب نمک تک بطری نوشابه درست کن هر روز ۳بار قرقه کن ۳۰ثانیه. من ۳ماه درگیر عفونت و افت دهان بودم خیلی بده مگه خوب میشد

دستور پخت فرنی بلدی عزیز؟

نگاه کن من ی بار ی جا ۱۱ دندون کشیدم

ی جا همزمان ۷دندون باهم

۲بار مردم زنده شدم ۱۸ کیلو وزن کم کردم

دندون عاریه ک گداشتم اونقدر فکم جمع و لاعر شده بود عاریه نگه نداشت فکم یا از صعف معده مدام عوق میزدم

یکسال بدون دندون بودم

منطورم اینه مثل من کوتاهی نکن ک خیلی عقب می افتی از زندگی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.