2777
2789

دیشب براش زدم گریه میکرد سوزش داشت امروز اصلا نمیتونست پی پی کنه از بس سوزش داشت

حالا الان دوباره تب کرده میترسم براش شیاف بذارم پشتش بدتر شه نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم خسته شدم دیگه تمومی هم نداره

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه بچه باید استامینوفن بذاری نه دیکلوفناک

دکتر داده خبر مرگش

شربت ایبو پروفن میدم بهش اصلا تبش پایین نمیاد این شیاف رو داد

دکتر داده خبر مرگش شربت ایبو پروفن میدم بهش اصلا تبش پایین نمیاد این شیاف رو داد

پرفسور خالق نژاد به من گفت هرگز استفاده نكن بيا ببرمت بخش نشون بدم چندتا بچه برا شياف عمل كردم

پرفسور خالق نژاد به من گفت هرگز استفاده نكن بيا ببرمت بخش نشون بدم چندتا بچه برا شياف عمل كردم

شیاف استامینوفن هم همینطوریه یا فقط دیکلوفناک ؟؟

شاید حساسیت داره خب. قرمزی و تورم داره؟

نه از بیرون که قرمزی و تورم نیست انگار از داخل اسیدی شده مدفوعش هم اسیدی شده هربار پی پی میکنه کلی گریه میکنه میگه میسوزه

چند وقتشه بچه؟ شاید بد گذاشتی خراش داده. باید حتما اول خیسش کنی.

۳ سال و نیم نبابا دیکلوفناک حساسیت زاست و میگن برا بچه ها خوب نیست شیاف خودش چربه سُر میخوره میره داخل سریع آب میشه

وازلین بزن مقعدش ی کم بیشتر بزن بعد با گوش پاککن سعی کن داخلی هم بمالید فوری خوبش میکنه واسه خودم امتحان کردم جواب گرفتم داغون شده بودم از سوزش ولی. عالی جواب داد

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

وازلین بزن مقعدش ی کم بیشتر بزن بعد با گوش پاککن سعی کن داخلی هم بمالید فوری خوبش میکنه واسه خودم ام ...

دکتر یه پماد براش داد اونو زدم ولی مشکل اینه مدفوعش اسیدی شده هربار پی پی میکنه دوباره پشتش رو میسوزونه علائم این آنفولانزای لعنتیه

۳ سال و نیم نبابا دیکلوفناک حساسیت زاست و میگن برا بچه ها خوب نیست شیاف خودش چربه سُر میخوره میره دا ...

برای تب بالا دکتر به دختر ۵سالع من گفت هر استامینوفن بدع ۴شاعت بعدش بروفن دو باره ۴ساعت بعدش بروفن نب خیلی بالا اینجوری کنترل شد البته پاشویه هم میکردم