2777
2789
عنوان

پشیمونم از آوردن بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 143 پست

شرمنده هرکس نظری داره اما اگر نظر بنده مشاور حقیر و بدونید باید بگم که خیلی ها آرزوشون همین چیزیه که شما می فرمایید کاش نداشتم داشته هات شکر کن و بدون خدا اگه نمیخواست شما الان اونا رو نداشتی برین خدا رو شکر کنین که دارینشون اگه خدا داده بهت پس خودشم خوب میدونه زمینه زندگی اون دو تا دست گل ارزشمند زیبات رو فراهم کنه

انت حلاوة عیشتی أنْتَ دَليلُ المُصَغَّر عَلى قِيدِ الحَياة :)!❤🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفت و سخت ینی چی ؟من طبیعی پیشگیری میکنم با هیچ قرص و دارویی نمیتونم

من شوهرم کلا جلوگیری نمیکنه. بعد زایمان دو بار آمپول سه ماهه زدم. بهم نساخت خونریزی داشتم. بعدش قرص ال دی میخوردم. بچم که 2 سالش شد گفتم یک ماه بدنم استراحت کنه باز دوباره امپول بزنم یا قرص بخورم. همون ماه و با یکبار رابطه حامله شدم😭

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
ده سال صبر کردم بین دوتا بچه تا شرایطتم درست بشه و بچه دار شدم الان نگاه دومی میکنم گریه میکنم با ای ...

انقدر که راهنمایی های بد هست بچه بیارید شیرینی زندگیه اولی که اومد دوباره میگن بچه تنهاست و همه رو میکشونن تو این وضعیت بیچارگی آروم میشینن پشت و بدبختی دیگران رو تماشا میکنند لذت میبرن

هر کاری راهی داره شما که ناخواسته بچه دار شدی حالا باید بین بد و بدتر تصمیم درست رو بگیری بدون خودخواهی حتی اگه گناه بدونی باید گناهش رو گردن بگیری که جور تو رو کس دیگه با اومدنش بدنیا پس نده

انقدر که راهنمایی های بد هست بچه بیارید شیرینی زندگیه اولی که اومد دوباره میگن بچه تنهاست و همه رو م ...

نه من به حرف هیچ کس گوش ندادم خودت با توجه به شرایط تصمیم گرفتم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انقدر که راهنمایی های بد هست بچه بیارید شیرینی زندگیه اولی که اومد دوباره میگن بچه تنهاست و همه رو م ...

من دوتا دارم اطرافیان هی میگن چرا سومی نمیاری 😶

حتی پدرشوهرم به مادرشوهرم گفته چرا سومی نمیارن

بچه هاشون بزرگن دیگه

یعنی دوس دارم جفت پا برم تو دهنشون🫤

من که گیجم از پس مخارج بچه ها برمیایم مشکلی نیست خداروشکر اما نمی دونم واقعاً بچه آوردن کار درستیه یا نه به نظرم منطقی باشیم درست نیست شایدم هست واقعاً نمی دونم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

عزیزم واقعا سخته اما مجبوریم به ادامه و امیدواری

اوهوم... 12 هفتمه اما هنوز کنار نیومدم... دل سقط هم نداشتم😭

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
من که گیجم از پس مخارج بچه ها برمیایم مشکلی نیست اما نمی دونم واقعاً بچه آوردن کار درستیه یا نه به ن ...

الان با چه امید و انگیزه ایی میتونی بگی که شاید کار درستی باشه بچه اوردن؟