2777
2789
عنوان

پشیمونم از آوردن بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ تا بچه پشت سر هم آوردم و اصلا هم پشیمان نیستم.

خیلیها سالها دوا و درمان میکنند و هنوز در حسرت یه بچه هستند.

به گذشته برگردم، دوباره سه تا رو حتما میآرم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

الان با چه امید و انگیزه ایی میتونی بگی که شاید کار درستی باشه بچه اوردن؟

من نگفتم درسته گفتم از نظر منطقی درست نیست و خودم ۵/۶ سال بچه نخواستم بیارم اما از نظر احساسی من یکی به شخصه نتونستم به احساسات و حسی که نسبت به مادر شدن داشتم غلبه کنم و آخرش بچه دار شدم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

شرمنده هرکس نظری داره اما اگر نظر بنده مشاور حقیر و بدونید باید بگم که خیلی ها آرزوشون همین چیزیه که ...

خدا نداده قرار بود خدا بده دیگه به آدم غریزه نمیداد که خودش تصمیم بگیره که بچه دار شه و تجربه ای که هست این هست که اوردن بچه ظلم به بچه ست اگه به خودخواهی و غرایزمون بتونیم غلبه کنیم و دیگه کسی رو اضافه نکنیم

بچه نیاریین واسه چیتونه آخه گناه دارن اینجا

نداشتن آب و برق و گاز به کنار، وضعیت اقتصادی به کنار، انواع ویروس و بیماری ام به کنار... یه هوا نداریم نفس بکشیم. واقعا گناه دارن طفلیا

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من نگفتم درسته گفتم از نظر منطقی درست نیست و خودم ۵/۶ سال بچه نخواستم بیارم اما از نظر احساسی من یکی ...

چون تو یه لحظه به آینده اون بچه معصوم فکر نمیکنیم که چه بر سرش خواهد آمد

من ۳ تا بچه پشت سر هم آوردم و اصلا هم پشیمان نیستم.خیلیها سالها دوا و درمان میکنند و هنوز در حسرت یه ...

خودت شاید پشیمون نباشی ما الان فکر بچه ها هستیم که هیچ آینده ایی ندارند

خدا نداده قرار بود خدا بده دیگه به آدم غریزه نمیداد که خودش تصمیم بگیره که بچه دار شه و تجربه ای که ...

اما اگه همون خدا نمیخواست اون بچه با اون......... تشکیل نمیشد حالا بزارید هر چند بار که میخواستن رابطه داشته باشن تا اون نخواد نمیشه غریزه هست درست اما دادن یا ندادنش تشکیل شدن یا نشدنش دست خودشه باور کن

انت حلاوة عیشتی أنْتَ دَليلُ المُصَغَّر عَلى قِيدِ الحَياة :)!❤🍀