2777
2789
عنوان

پشیمونم از آوردن بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس تو رو دارم. بچه آوردم که حسرت اینو اونو بخورن❤️🩹😞

همین که متوجه هستین باز خوبه که مثل بعضی از پدر و مادرها از بچه متوقع نیستین که من دارم زحمت میکشم خرجتو میدم و هزار تا منت

من بخاطر شرایط جامعه نگران نیستمولیبعد بدنیا آمدن پسرم هیچوقت افسردگیم خوب نشد و تموم دندونام با شدت ...

همچین انگار وظیفس بچه بیارند طرف بتونه از پس خودش بیاد بعد پیشنهاد بدن و تشویق کنند

وقتی تایپیک اوردن بچه و اقدام برای بارداری میبینم تنم مور ومور میشه که چقدر آدم و بی فکر و خود خواه ...

ده سال صبر کردم بین دوتا بچه تا شرایطتم درست بشه و بچه دار شدم الان نگاه دومی میکنم گریه میکنم با این شرایط

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بخت با کسایی جور هست که خدا بهشون بچه نداده و الان آسوده و راحت سر رو بالش میذارند

و مجردهایی که قراره فقط و فقط خودشونو نجات بدن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من سومی رو حاملم. اون دوتا رو نه، اما این سومی زو خیلی پشیمونم سفت و سخت جلوگیری نکردم 😭

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
من سومی رو حاملم. اون دوتا رو نه، اما این سومی زو خیلی پشیمونم سفت و سخت جلوگیری نکردم 😭

سفت و سخت ینی چی ؟

من طبیعی پیشگیری میکنم با هیچ قرص و دارویی نمیتونم

صلواتی برای ظهور