2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 295085 بازدید | 1065 پست
منم خوشم نمیاد به خصوص اینکه خودمو بخوام بهش یادآوری کنم

منم اگه طرف خودش بخواد میخره چیزی که زوری باشه ارزش ندارع. بخصوص کادو

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  

اسی شوهرت اعتیاد داره یا داشته ...داره میره سمت این مسائل

شاید الان باور نکنی و حتی بهم فحش بدی

اما بهت ثابت میشه.

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودمون افتادم.. اولین روز زن بعد عروسیم، شوهرم سر یه قضیه خیلی چرت بم گفت از خونه م برو بیرون... اونم ساعت11شب

دو روز بعدش عید نوروز 96بود... نمیشد برم.. عید برا خانواده هامون حروم میشد... باردار هم بودم... سه ماه هر شب گریه کردم... بعد از حدود9سال، هنوز یادم نرفته و شد خاطره ی بدی برام

تو هم هیچوقت یادت نمیره

زندگیتون پر از عشق

آجی من بقیه تاپیکاتو خوندم با اجازه. اگه راست نوشته باشی شوهرت روانی و دمدمی مزاجه و وقت ازدواجش نبوده. حالا نمیدونم فشار کاری روشه یا از نظر اقتصادی مشکل دارین. به نظرم در اولین فرصت برید زوج تراپی. البته اینجور آدما عمرا بیان دکتر ولی باید مجبورش کنی. اینطوری هم که فهمیدم فاصلتون با خانواده ی شما زیاده و فک کرده بی کس و کاری. باید از طریق خانوده ی خودت وارد عمل بشی تا بفهمه پشتت گرمه. من ایرادی تو حرف مادرشوهرت نمیبینم. به نظرم عادی بوده. مشکل از شوهرته. گرچه به نظرم شما هم یکم بی سیاست هستی متاسفانه و غرغرهای ریز میزنی بعضی مواقع. ولی کدوم خانومیه که غر نزنه. به حرفای خانومای بی عزت نفس اینجا هم گوش نکن. هیچکس مجبورنیست کتک های شوهرشو تحمل کنه. یا الان یه کاری میکنی برای خودت یا بعدا پشیمون میشی. برو سراغ خانوادت.

سال ها خواننده‌ی خاموش بودم.یه روز یه تاپیکی دیدم که دلم خواست استارترشو کتک بزنم.پس عضو سایت شدم ولی تاپیک دیگه ترکیده بود😔
شوهر عوضیش بخاطر یه ناراحتی و کیک زده ناکارس کرده بعد دلت به حال اقا میسوزه الحق نرپرستی

شما یه سر برو یه کتاب روانشناسی بخون خیلی لازم داری

هنوز بلد نیستی اسم خانم و آقا رو چجوری تلفظ کنی بعد اومدی درس میدی

مطمئنم که بدون غرض بوده و ناخواسته باعث روشن کردن این آتیش توی دل من شد

کار. همسرت رو اصلا تایید نمیکنم امکان. وانی بودنش هست فعلا بچه دار نشو

ولی خداییش وقتی میدونی نداره تو خرج زندگی مونده تو خرید سیب زمینی پیاز مونده

میدونی خرید یه کیک واسه ده نفر چقدر میشه!!!

کار. همسرت رو اصلا تایید نمیکنم امکان. وانی بودنش هست فعلا بچه دار نشوولی خداییش وقتی میدونی نداره ت ...

گفتن وضع زندگیشون خوب شده و شوهرش پول داشت

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
یکم فکر کن اگه وقتی زنش گفت کیکمیگفت باشه کیک میخریدبرای یه کیک پونصد تومنی زنشو کتک نمیزد چی میشدبس ...

وقتی خودش اخلاق همسرشو میدونه ک براش خرج نمیکنه و مشکل روانی داره با نق زدن و بهونه گرفتن جز دعوا چی نسیبش میشه؟

وقتی ادم طلاق گرفتن نیس باید مدیریت کنه ک از هم نپاشه

بجز طلاق گرفتن یا کنار اومدن راهه دیگه ایم هست مگه؟

درضمن شما چیزی راجب من نمیدونی درست باهام حرف بزن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
چون میدونستم داره ما فقط حدود ۲ ۳ ماه وضع زندگیمون سخت بود و بعدش همه چی بهتر شد خدا رو شکر الان هم ...

فک کنم شوهرت سپاهی درسته چون ماهم رفتیم جشن

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
واقعا متوجه نمیشم کاربری که کسی نمیشناستش لینک ناشناس گذاشته که چی؟ بعد میاد با اعتماد به نفس بالا ...

اولا چربطی به کاربر جدید قدیم داره ادم احمق احمق میمونه

ثانین،، هرکسی اختیار مغز خودشو داره و هرجوری بخاد هرچیزی رو باور میکنه، متاسفانه بعضیا مثل شما دوست دارن ذهن خودشونو گول بزنن یا چیزایی که بچه دوساله میتونه تشخیص بده دروغه یا راست به مغزش بقبولونه

https://daigo.ir/secret/21827714739

اولا چربطی به کاربر جدید قدیم داره ادم احمق احمق میمونهثانین،، هرکسی اختیار مغز خودشو داره و هرجوری ...

معمولا کاربر های جدید میان داستان سرایی میکنن

اینکه هر تاپیکی رو میبینیم بهش انگ فیک بودن بزنیم درست نیست خیلیا واقعا مشکل دارن دنبال راه حل هستن و اون وسط یه عده همش میگن فیکی دروغگویی خب به استارتر فشار میاد یا دعوا میشه!

اینجور تاپیک هایی که به نظرتون فیکه شرکت نکنید بهتره تا اینجوری نظر بدید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

مادرشوهرت خواسته دعوا راه بندازه.حالا یه کیک چه ارزشی داره که خودتو ناراحت میکنی؟خانواده شوهرت کیک بخورن یا نخورن چی میشه مثلا.شما که پیشاپیش کادو گرفتی

من بچه نیستم عزیزم و بخاطر حرف کسی ام نبود بخاطر احساسی بود که داشتم و نه دعوا کردم و نه آشوب الکی ب ...

تاره ازدواج کردی این طبیعیه که شما میخاید حرفا و رفتاراش مثل قبل ازدواج باشه

ولی قبول کن که هیچوقت مثل دوران نامزدی نمیمونه

اما دوستت داره

خیلی پا پیچ این قضیه دوستم داری نشو و گرنه تاثیر عکس میزاره