2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 290017 بازدید | 1065 پست
الان خیلی شوهرت کار خوبی کرده که اومدی به بقیه هم یاد میدی تازه اسی رو هم سرزنش میکنی؟😐

وااای مغزم درد گرف تو این تاپیک چقد ماشالا زنای بی ارزش داریم خدایی همینه مردا انقد پرنسس شدن طرف با افتخاااار میگه شوهرم تبریکم نمیگه منو ادم حساب نمیکنه دستشو میبوسم چیه مگه...وای خدا پ چرا شوهر کردن اینا فک کنم خونه پدرشون نون نبوده ک این ب درد نخورارو تحمل میکنن

عزیزدلم در بند این چیزا نباش

به یادت بوده و برات خریده

شوهر منم بهم هدیه داده جشن نگرفته!

جشن دیگه چه صیغهایه! من نشنیده بودم!

تو باید مراقب باشی، من که مادرشوهرتو نمیدونم اخلاقش چه جوریه، اگه آدم خوبیه که هیچ، اگه بده شاید خواسته ناراحتت کنه.

روشنک قاسمی رو فالو کن و زندگیتو تلخ نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محتوای تاپیک: منو زددد تحقیرم کرد تمام بدنم درد داره کبوده شخصیتمو خورد کرد سر یه کیک تاحالا سوپرایزم نکرده...ولی من عاااشقشم دوسش دارم دقیقا چیشو دوس داری گلللل؟اون قسمت؟؟بیخیاااال بابا انقد ....پرست نباشید برا خودتون ارزش قایل شید

سلام

عزیزم امیدوارم پیامموبخونی

شوهر شما مشکل عدم کنترل خشم داره!

همین اول زندگی حواستو جمع کن که بعدا به معنی واقعی بدبخت میشی خصوصا که پای بچه بیاد وسط

الان اول زندگیته ذوق داری بخدا یه پنج سال دیگه با این اوضاع ازش متنفر میشی

من نمیگم طلاق بگیر اول برید مشاوره

ولی اگه میبینی باز تکرار میشه واقعا خطرناکه

تروخدا بچه دار نشو

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

ناموسا راست میگی ؟ اصلا باورم نمیشه همچین وحشیایی هم وجود دارن هرتاپیکی میرم خانوما از دست شوهرای وحشی شون کتک خوردن مگه شما دست ندارین؟ها؟ نشستی چوب خوردی که چی میزدی تو گوشش یکی زد تو دوتا بزن زورت نمیرسه گاز بگیر موهاشو بکش اصلا برو بوکس یاد بگیر چطور میتونی کتک بخوری ازین به بعد زد تو محکم تر بزن خدایااا نشین تورو بزنه بعد گریه کنی تو چیت کمه ؟ زن نیستی دیگه زد توهم نزنی

والا اصلا هم به روش نیاورم. چیه این مسخره بازیا

منم خوشم نمیاد به خصوص اینکه خودمو بخوام بهش یادآوری کنم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ممنونم عزیزم لطف دارید😘😘😘بله همسرم چون تو خانواده مرد سالاری تربیت شده یه رفتارای خاصی داره باز خ ...

به اميد خدا حتما اصلاح ميشه درست ميشه

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

سلام عروس خانوم

اول از همه بگم پیامم طولانی قراره بشه امیدوارم بخونی

من خیلی وقته وارد کاربریم نمیشدم ولی با خوندن تاپیکت طاقت نیاوردم

تا صفحه ی آخر و نظرات همه رو نخوندم فقط جریانو میدونم و تاپیک های قبلی و زنگ خطرهای زندگیتو

بعد 7 سال رسیدی به مردی که کنترل خشم نداره

و فکر میکردی فقط اشیا پرت میکنه و با تو کاری نداره که انگار قضیه جدی شد

1. کار مادرشوهرت اشتباه محض بود حتی اگه عمدی نبوده، میتونست به پسرش زنگ بزنه بگه برا زنت جشن بگیر یا سوال بپرسه،نه اینکه تو جمع بخواد حرفشو بزنه و روتون به هم باز بشه و احتمال دعوا یا بحث رو میدونسته و بازم کارشو کرده، انقدر هم خوشبین نباش، همه رو مثل خودت خوب و بدون منظور تصور نکن

2. گول تظاهر کردن بقیه رو نخور گول استوری های اینستایی و تجملات ساختگی فامیل و آشنارو نخور ، روز زن نه کادو میخواد نه کیک نه گل و شیرینی، احترام بهترین کادو برای زنه ، ارزش قائل شدنشو هم با خرید کیف یا هر چیزی خواسته نشون بده

برا منم روز زن نه گل گرفتن نه کادو گرفتن نه کیکی چیزی،تازه منم یه سال و خورده ایه که عروس شدم

ولی به جاش همون روز یه اتفاقی افتاد واممون جور شد و شوهرم اومد با من مشورت کرد (یعنی نشون داد منم تو اون زندگی نقش دارم اندازه خودش) و به پیشنهاد من رفتیم برای سرمایه گذاری طلا گرفتیم، طلایی که نه قراره استفاده کنم نه بعدا قراره بفروشه بزنه بنامم ولی اون حرف گوش کردنش بهترین کادو بود، و اینکه فقط تبریک گفت، با حال خوب تبریک گفت و خوش و خرم رفتیم خونه مادرشوهرم

منم میتونستم داد و بیداد کنم که یه کیک دونفره مگه چقدر میشه چرا نگرفتی یه شاخه گل چقدر میشه چرا نگرفتی ولیییی ولی به دام اینستا و ظاهر زندگی بقیه نیفتادم و زندگیمو بخاطر یه شاخه گل زهرمار نکردم

3. زندگیتون با این خشم کنترل نشده دوامی نداره، اگه هم داشته باشه بخاطر تحمل توئه و هر روزت کتکه و تحقیر بعدشم التماس برای نرفتنت،بعدا از اون هم مطمئن میشه که قرار نیست بری التماست هم نمیکنه و پرروتر از قبل میزنه و تحقیرت میکنه

تنها راهش مشاوره رفتن دوتایی و روانپزشک برای دوتاتون (خودتون هم با حرف بقیه زود به هم ریختی و باید اینو کنترل کنی) و بخصوص شوهرت و درمان این خشم.

اگه نمیخوای هر روز جلوی بچت کتک بخوری فعلا تا درمان نشده جلوگیری کن، سفت و سخت با دو روش همزمان جلوگیری کن، چون با این اوضاع بچه بیاد اونم فقط یه کتک خور میشه مثل تو

امیدوارم هر چه زودتر به فکر کار و مستقل شدن باشی و با درمان شوهرت به زندگیتون ادامه بدین

ببین اسی جون شوهرت برای تو خرج کرده گیرش روی کیکی بوده که قرار بوده با خانوادش بخورهمن الان دنیا رو ...

حقم داره ت. روز سختی اومدن کنارش یک کیلو میوه گرفتن دستشون پسرم گناه داره اوضاع مالیش خرابه کمک کنیم

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اینه که میگن حرف و مزه مزه کنید بعد به زبون بیارین شاید اون مادرشوهر منظور خاصی نداشته فقط میخواسته به پسرش گوشزد کنه ولی اشتباه کرده تو خلوتی به پسرش نکفته که اینکارها رو برای خانمت انجام میدادی این حرف باعث شده اسی عزیز فکر کنه پیش همسرش عزیز نیست در صورتیکه اگه به عقب بررمیگشت میدید همسرش حتی زودتر براش کادو گرفته این یعنی پس براش با ارزش هست ، واینکه استارتر عزیز من روز زن نه کادو گرفتم نه شیرینی نه گل فقط تبریک خالی گفت حتی به شوخی بهش زدم برام کیک بخر دیدم اهمیت نمیده بازم گفتم می دونی جوابش چی بود جوابش این بود مگه رژیم نیستی با کیک خوردن رژیمت و خراب نکن به شوخی خنده گذشت