2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 177835 بازدید | 938 پست
الان خیلی شوهرت کار خوبی کرده که اومدی به بقیه هم یاد میدی تازه اسی رو هم سرزنش میکنی؟😐

والا زندگی متاهلی رو نمیدونم اینا چی میبینن

دونفر که ازدواج میکنن در هر جای از دنیا کاملا حق دارن مناسبت ها از هم توقع هدیه و تبریک داشته باشن حالا نه چیز گرون

خب همین چیزا ی کوچیک رابطه دو نفر رو میسازه

و خانم ها خیلی بیشتر از آقایون نیاز به توجه و محبت دارن که با همین هدیه های کوچیک و تبریک ها یکی از راه های محبت و توجه است

انگار از شوهرمون نخوایم از بقال سرکوچه بخوایم

لایک نکنید 🙏

تا اینجا که کیک نخریده به شوهر اسی حق میدادم اگه جور دیگه ای رفتار میکردولی به هیچ وجه حق وحشی گری ...

چرا بهش حق میدی

میمرد کیک میگرفت. پیش خانوادش میگفت هفته پیش کادو واسش گرفتم . میرفت ی کیک و ی شاخه گل میگرفت میداد زنش

یعنی سال اوله

بعضیا میگن واسه ما مهم نیس ولی مگ میشه ی زن اینک همسرش بهش اهمیت بده واسش مهم نباشه

ی کیک کوچیک میگرفت نمیمرد ک خبر مرگش. روانی شده واسه ی کیک دختر طفلی رو انقد زده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم استاتر فیک نیست من از اول همراهشم اینجا کلا ازدواجشم با چالش بود خیلی دختر خوب و صبوریه و د ...

عجب شما چطور با اطمینان حرف میزنی

خودش نباشی صلوات😅😅😅😅

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ببین من کلی تاپیک دارم راجع به نداشتن شوهر

اینو گفتم که گیر ندید

ولی به نظرم آدم سرطان داشته باشه بهتر از این شوهری هست که تو داری

کل تاپیک هات شوهرت قابلمه و ظرف و برنج پرت کرده

مرده شور همچین شوهر روانی رو ببرن

طلاق بگیر

چه وضع زندگیه

گفتی مادر شوهرت گفته فلانی یعنی شما سال اول زن گرفتی برای زنش کیک بگیره بعد یه جا تو همین تایپ گفتی ۷ سال ازدواج کردی !!!!!!!

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
اسی باید سریع میگفتی ما چند روز پیش جشن گرفتیم کادو میاوردی با آب و تاب تعریف میکردی

اره به خدا منم تعجب کردم.دیگه باید چیکار میکرده تو این شرایط سخت اقتصادی

خب همسرش بنده خدا لباس و کیف و کفش گرفته بوده دیکه.

همونا رو کادومیکرد میاورد نشون میداد چشم مادرشوهر و جاریش در میومد😂

ببین من کلی تاپیک دارم راجع به نداشتن شوهراینو گفتم که گیر ندیدولی به نظرم آدم سرطان داشته باشه بهتر ...

من حال ندارم برم تاپیکا قبلیشوبخونم.واقعا شاید هردوشون مهارت برقراری رابطه صحیح رو ندارن و این آفت زندگی زناشوییه

والا من شوهرم ن کادویی ن گلی ن کیکی هیچی نمیگیره فقد دو روز بعدش برام پول میزنه منم میرم خندون و حوشحال کلی خرید میکنم 😂😂😂 اصلااااا برام ن گل مهمه ن شیرینی چون میدونم شوهرم اهلش نیس اصلاااانم دوس ندارم بهش بگم برام گل بگیر کیک بگیر خواست میگیره نخواستم فدای سرم ارامش من مهمتره فقد خواهشن بخاطر روز زن و تولد و سالگرد الکی اوقاتتونو تلخ نکنین اون روز میگذره ولی تا ماها ارامشتون بهم میریزه ی شام خوشمزه درست کنین دور هم بخورین بعد میوه و خوراکی و فیلم مورد علاقتون با یکم چاشنی قربون صدقه😍 گرونیه والا نمیشه انتظار کادو داشت

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

عزیزم شوهرت مشکل اعصاب و روان جدی داره نه کم بلکه خیلی خیلی زیاد مردی که به خاطر یه حرف و اخم اینجور کنه و اینقدر وحشیانه اول زندگی زنشو بزنه به شدت بیماره خواهشا تا بچه نداری تکلیفتو با این ببخشید سگ وحشی روشن کن به خدا تا اخر عمر مجرد و تنها بمونی بهتره

به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

شوهرت خیلی بی پوله؟ یه کیک۳۰۰تومنی...

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ای وای عزیزم الان بهتری؟

من حس کردم شوهرت از ایناست که هی تحمل میکنن یهو منفجر میشن

الانم چون دیده نتونسته خوشحالت کنه انقدر ناراحت شده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ببین من حق و بازهم به تو میدم درسته که کم سیاستی کردی.

ولی اون حالا چرا انقدر شلوغش کرد ?کتک دیگه چرا این وحشی بازیا چیه حالاگیریم فکرده تو قدرش ندونستی ک داری غر میزنی

کتک داره ؟تهش اونم تا چند ساعت میرفت تو قیافه .......

چخبرشه

مگه یک زن حق نداره درخواست کیک کنه حالا چون کادو گرفته؟بعدشم براش حتما توضیح بده یکی دیگه اون آتیش و انداخت ببین شما

مادرش مگه بچه شش سالست این کاراو میکنه به اون چه ربطی داره

کاش زرنگ بودی میگفتی شوهرم جشن منو پیش پیش گرفته و امسال دوست داشته دونفری باشیم

مادرشوهرا یسری واقعا از نظر ذهنی تعطیلن

به نظرم بحث کیک و این چیزا فرعی هستش گرچه من کاملا حق رو به شما میدم تو این قضیه ولی بحث مهم و اصلی اینه که همسر شما کنترل خشم نداره و تو عصبانیت راحت میتونه به شما اسیب بزنه مطمئن باش این رفتار بارها و بارها تکرار خواهد شد شما همین امروز به فکر مشاوره و تراپی همسرت باشه و اینکه شما میگی من در ظاهر دارم گرم زندگیمو ادامه میدم اتفاقا شما نباید انقد سریع نشون بدی که به زندگیه عادی برگشتی باید غم وناراحتی تو چهرتو نشون بدی یا مثل قبل باهاش صمیمی نباشی تا یه مدت تا بفهمه کارش تاوان داره نه اینکه کتکبزنه و با یه عذرخواهی تمومش کنه