سلام عروس خانوم
اول از همه بگم پیامم طولانی قراره بشه امیدوارم بخونی
من خیلی وقته وارد کاربریم نمیشدم ولی با خوندن تاپیکت طاقت نیاوردم
تا صفحه ی آخر و نظرات همه رو نخوندم فقط جریانو میدونم و تاپیک های قبلی و زنگ خطرهای زندگیتو
بعد 7 سال رسیدی به مردی که کنترل خشم نداره
و فکر میکردی فقط اشیا پرت میکنه و با تو کاری نداره که انگار قضیه جدی شد
1. کار مادرشوهرت اشتباه محض بود حتی اگه عمدی نبوده، میتونست به پسرش زنگ بزنه بگه برا زنت جشن بگیر یا سوال بپرسه،نه اینکه تو جمع بخواد حرفشو بزنه و روتون به هم باز بشه و احتمال دعوا یا بحث رو میدونسته و بازم کارشو کرده، انقدر هم خوشبین نباش، همه رو مثل خودت خوب و بدون منظور تصور نکن
2. گول تظاهر کردن بقیه رو نخور گول استوری های اینستایی و تجملات ساختگی فامیل و آشنارو نخور ، روز زن نه کادو میخواد نه کیک نه گل و شیرینی، احترام بهترین کادو برای زنه ، ارزش قائل شدنشو هم با خرید کیف یا هر چیزی خواسته نشون بده
برا منم روز زن نه گل گرفتن نه کادو گرفتن نه کیکی چیزی،تازه منم یه سال و خورده ایه که عروس شدم
ولی به جاش همون روز یه اتفاقی افتاد واممون جور شد و شوهرم اومد با من مشورت کرد (یعنی نشون داد منم تو اون زندگی نقش دارم اندازه خودش) و به پیشنهاد من رفتیم برای سرمایه گذاری طلا گرفتیم، طلایی که نه قراره استفاده کنم نه بعدا قراره بفروشه بزنه بنامم ولی اون حرف گوش کردنش بهترین کادو بود، و اینکه فقط تبریک گفت، با حال خوب تبریک گفت و خوش و خرم رفتیم خونه مادرشوهرم
منم میتونستم داد و بیداد کنم که یه کیک دونفره مگه چقدر میشه چرا نگرفتی یه شاخه گل چقدر میشه چرا نگرفتی ولیییی ولی به دام اینستا و ظاهر زندگی بقیه نیفتادم و زندگیمو بخاطر یه شاخه گل زهرمار نکردم
3. زندگیتون با این خشم کنترل نشده دوامی نداره، اگه هم داشته باشه بخاطر تحمل توئه و هر روزت کتکه و تحقیر بعدشم التماس برای نرفتنت،بعدا از اون هم مطمئن میشه که قرار نیست بری التماست هم نمیکنه و پرروتر از قبل میزنه و تحقیرت میکنه
تنها راهش مشاوره رفتن دوتایی و روانپزشک برای دوتاتون (خودتون هم با حرف بقیه زود به هم ریختی و باید اینو کنترل کنی) و بخصوص شوهرت و درمان این خشم.
اگه نمیخوای هر روز جلوی بچت کتک بخوری فعلا تا درمان نشده جلوگیری کن، سفت و سخت با دو روش همزمان جلوگیری کن، چون با این اوضاع بچه بیاد اونم فقط یه کتک خور میشه مثل تو
امیدوارم هر چه زودتر به فکر کار و مستقل شدن باشی و با درمان شوهرت به زندگیتون ادامه بدین