2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 294106 بازدید | 1065 پست
رمان قشنگیه🥲

واقعا متوجه نمیشم کاربری که کسی نمیشناستش لینک ناشناس گذاشته که چی؟ بعد میاد با اعتماد به نفس بالا به یه کاربر قدیمی میگه رمان نوشتی! این اعتماد به نفس و از کجاتون در میارید؟ تو این جامعه زندگی نمیکنید که یه همچین اتفاقی رو رمان میدونید؟

میدونی با این پستت چقدر استارتر رو ناراحت کردی؟ اصلا برات مهمه یه ادم پشت اون اکانته

برای جلب توجه یه کارایی میکنید ادم میمونه😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا کدوم مادر شوهری واسه عروسش جشن روز زن گرفته؟؟شاید فکر کرده ،پسرش خودش شعورش میرسه،شاید همینجوری ...

تولد من سه روز بعد فوت پدرشوهرم بود ، مادرشوهرم شب که همه رفتن با کیک و کادو اوند خونمون

آره واقعا. چقدر حرص خوردم سر مهریه که قراربود 14سکه بشهحداقل حق طلاق میدادن در مقابلش

چون از دویست و خورده ای نماینده مرد فقط 10/۱۱تاش خانم هستن و درحقیقت مردها هستن که برای حقوق ما تصمیم میگیرن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من جات بودم میرفتم فیلم دوربین های اونجا رو میگرفتم

همونو می بردم پزشکی قانونی

کاراشو میکردم

نگهش میداشتم

اینجور مدارکی داشتن شون بهتر از نداشتن شونه

و همینطور اینجور پیگیریایی

یعنی خاک تو سر اون کاربرهایی که اینقد قضاوت مادرشوهر استارتر رو کردن ندیده نشناخته

چقدر عروس عقده ای تو این سایت داریم که با این قضاوت های نابجا با مادرشوهرشون دشمنن،،،، و همه جا میگن مادرشوهر بده

اون بنده خدا هم احتمالا خواسته بگه یعنی پسرم وظیفه داشته براش بگیره،،،، وگرنه اگه بد بود میگفت چه روز زنی،، پسرم یادش نبوده و مگه چیه و فلان!

یکی میگه باید مادرشوهر خودش میگفت برو کیک بگیر برای زنت و فلان! چقدر پرتوقعید

بابا خجالت بکشید،،،، مادرشوهره اونجا اتفاقا روز اصلی اون بوده،،،،،،

پسرش نکرده برای مادرش یه جعبه شیرینی بگیره!!!

منم تا حالا برام جشن نگرفته اما برام مهم نیس

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

قبل از هر چیز بگم این کیک روز زن رو کی مد کرد؟ مگه تولده که توقع داریم برامون کیک بخرن؟! یه هدیه و گل کافیه دیگه

بعدم من اگه بودم شوهری رو که دست روم بلند کنه حتی اگه بعدش پامو ببوسه دیگه تحمل نمیکنم چون اون مرد بازم این کارو تکرار میکنه قطعا

خدایا راضیم به رضای تو
من جوابشون دادم دیدم مغزشون خالی ترازاین حرفاس که بفهمن کتک حق هیچ موجود زنده ای نیست چهدبرسه انسان! ...

پیکمی هستن

حتی جایی که مرد وجود نداره هم از پاهاش! بالا میرن و طرفداری بیخود میکنن

من خیلی صبورم کردم که ریپلای نکنم ، واقعا حالم بد شده با خوندن چرت و پرتاشون

چون از دویست و خورده ای نماینده مرد فقط 10/۱۱تاش خانم هستن و درحقیقت مردها هستن که برای حقوق ما تصمی ...

عزیزم ما خودمون به صدمه دیدن مون

کتک خوردن مون

امنیت نداشتن مون راضییم

تو توقع داری بقیه تصمیم دیگه ای برامون بگیرن؟

من اگه میخواستم برم خونه بابام راحت میتونستم اصلا کافی بود زنگ میزدم بابام .با اینکه شهر خیلی دوری ه ...

اسی نمیدونم چند سالته و چند وقته ازدواج کردی ولی ازدواج جز بخشیدن و کوتاه اومدن نیست

میدونم کتک خوردنت هیچ توجیحی نداره ولی الکی زندگی رو بهم نریز یه مدت سرد باش یه کار کن دیگه تکرار نکنه ولی بعدش باهم اشتی کردید هم تو مراقب رفتارت باش هم با شوهرت حرف بزن بگو بیا با حرررف مشکلاتمون و حل کنیم نه با دعوا

بگو ما ادمیم حیوون نیستیم که راه چاره امون کتک کاری باشه که

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰