2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 269267 بازدید | 1065 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا انشالله خدا شفا بده بهش حالا اینکه من میگم زندگیشون از نظر مالی عالی بود شدیداً مذهبی بودند ...

د آماد سرخانه بود؟؟

هرچی د وماپ سرخانه دیدم گستاخ و پررو و مفت خور و حق به جانب

به د آماد جماعت هرچقدر رو بدی گستاخ تر میشه و نمک نشناس ه

با پول خانواده دختر قاطی آدمیزاد میشن بعد تازه اضافه هم میان

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

و ازاول ازدواج همین مشکل داشته چندین باز تاپیک زده شوهرم سر ساده ترین مسیله ظرف شکونده و کتک زده بعد ...

دقیقا اگه کامل تاپیک رو بخونی خود منم اولین نفر دیشب به استارتر گفتم که همسرت با توجه به تاپیکای قبلیت مشکل داره و باید روانپزشک بره و ازش جدا شو تا بچه نداری

البته مغزم واقعا به هم ریخته و نمیدونم تاپیکاش واقعیه یا فیک

چون استارتر خودش گفت زندگیم خوبه و خوشبختم 🥴

د آماد سرخانه بود؟؟هرچی د وماپ سرخانه دیدم گستاخ و پررو و مفت خور و حق به جانب به د آماد جماعت هرچقد ...

البته وضع مالی داماد هم بدک نبود و عروسی آنچنانی گرفته بود و اوایل خونه اجاره کرده بود جای خوب تهران

بعد چند سال مادر دختر برای دخترش خونه خرید

دقیقا اگه کامل تاپیک رو بخونی خود منم اولین نفر دیشب به استارتر گفتم که همسرت با توجه به تاپیکای قبل ...

آدمای بی عزت نفس کتک طبیعی میدونن

فقط اون نی که اومد کامنت گذاشت همیت که تو رو گرفته خرجت میده باید خداتو شکر کنی یعنی ببین اینا تو چه زندان سیاه و تاریکی زندگی میکنن

بعد یکی میگه اقتدار بهش بده بعد کتک🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

یعنی بعضی موقع فکر میکنم سرزمین دیوانگان هست اینجا

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

البته وضع مالی داماد هم بدک نبود و عروسی آنچنانی گرفته بود و اوایل خونه اجاره کرده بود جای خوب تهران ...

هرچقدر به داماد بیشتر لطف کنی بیشتر پررو تر و طلبکاران گستاخ تر میشه