2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 275828 بازدید | 1065 پست
عزیزم شما از اول صفحات تاپیک رو خوندی؟؟؟چون اگه میخوندی قطعا میدیدی اولین نفراتی که به استارتر گفت ب ...

عزیزم دقت نکردم ولی خواستم بگم استارتر دلیل داره واسه رفتارش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونستی همین کتک زدنها بعدها آسیب جسمی جبران ناپذیر میزنه همسایه ما شوهرش زده بود چشمش سالها پیش هن ...

دقیقا یکی از دوستان مادرم همیشه میگفت دامادم خیلی عالیه و ...

بعد از چند سال با دو تا بچه یه روز به خانمه زنگ میزنن بیا دخترت بیمارستانه و میره بیمارستان میبینه داماد داشته گردن دخترش رو میشکسته و تازه میفهمه اینهمه سال دخترش کتک میخورده و نمیگفته🤦

شما صبح تا شب از شوهرت کتک بخور و تحمل کن هیچ مردی به هیچ دلیلی حق نداره زن رو کتک بزنه حتی برده ها ...

یه حرف از مردا شنیدم میگن زیاد بزن سر زنت تا خنگ بشه

این مدافعان شوهر استارتر م چنین شوهرهایی دارن انقدر زدن سرشون که رسما عقلشون از دست دادن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دقیقا یکی از دوستان مادرم همیشه میگفت دامادم خیلی عالیه و ...بعد از چند سال با دو تا بچه یه روز به خ ...

طفلک این زنه الان سرپرست خانوار ه نمیتونه کارکنه و دکترم گفته چشمات دیگه خوب نمیشن آسیبش خیلی جدی بوده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه حرف از مردا شنیدم میگن زیاد بزن سر زنت تا خنگ بشهاین مدافعان شوهر استارتر م چنین شوهرهایی دارن ان ...

واقعا دیگه تو این زمونه نمیبینم کسی حتی دور از جون حیوان هم کتک بزنه انسان که جای خود داره

فقط جالب ترین چیز تاپیک اینه که منو شما حرص میخوریم ولی خود استارتر دیشب به من گفت من زندگیم خوبه و خوشبختم🥴

میدونستی همین کتک زدنها بعدها آسیب جسمی جبران ناپذیر میزنه همسایه ما شوهرش زده بود چشمش سالها پیش هن ...

دقیقا یکی از نزدیکای منم اینطوری شد از زندگی طبیعی افتاد کتک خوردن شوخی نیست بعضیا خیلی ساده برخورد میکنن حدس من اینه اصلا کتک نخوردن بدونن عمق فاجعه چیه و واسه دیگران تز میدن که تحمل کن

افرین مشخصه منم از همسر قبلم تا حد مرگ رفتم تا جدا شدم بدترین آسیب ها را بم زد از مردا فراری هستم مت ...

جدا نشدم ولی دیگه تلاش میکنم ارامشمو فدا نکنم.. مگه چقدر دیگه ازم مونده هیچ چی.. چشم رفت. معده رفت. کبد رفت. سر رفت.. چندروز قلبمم میسوخت زورم میومد برم دکتر گفتم بی خیال برم دنبال درد.. تلاشم حفظ ته مونده عمرم در ارامشه.. البته اگه بذاره

واقعا دیگه تو این زمونه نمیبینم کسی حتی دور از جون حیوان هم کتک بزنه انسان که جای خود داره فقط جالب ...

و ازاول ازدواج همین مشکل داشته

چندین باز تاپیک زده شوهرم سر ساده ترین مسیله ظرف شکونده و کتک زده بعد مجبورم کرده من پاک کنم

یسری زنها خودشون از حییونک پایین تر میدونن

من میگم هیچ کس حق نداره کسی رو بزنه ..برگشته به من میگه بچه مدرسه ای خونه خراب کن:))))

در این حد تهی مغزن

ببین این حرفت درسته ادم پخته تر اینکارو میکنه اما رفتار همسرش اصلا نرمال نیس. وسط جشن پاشده اینم بلن ...

حالا با یه بار نمیشه نسخه پیچید اگه رفتار همسرش تکرار شد اره میشه گفت مشکل داره

طفلک این زنه الان سرپرست خانوار ه نمیتونه کارکنه و دکترم گفته چشمات دیگه خوب نمیشن آسیبش خیلی جدی بو ...

بنده خدا انشالله خدا شفا بده بهش

حالا اینکه من میگم زندگیشون از نظر مالی عالی بود

شدیداً مذهبی بودند

مادر دختر براشون حتی به این دخترش خونه داده بود و جهازی که کسی ندیده بود مثلشو

من ذاتا انقد تحمل ندارم بزنه و داد بزنه من میشم بدترازاون سنگی چیزی میزنم تو سرش 🤧

این ب کنار بی محلی کن بهش بابت همچی ادم میشه خودش

مردا ذاتا دنبال سر زن خودخواه و وحشی و بی عاطفه و بی محل رامیوفتن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه