2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 104179 بازدید | 734 پست

اینکه شوهرت وحشی شد و کتکت زد خیلی کارش اشتباهه ..اصلا این آدم نرمال نیست ... همچنین اینکه خودزنی هم کرد ... نیاز به روانشناس داره ..... ولی معلومه شما هم با سیاست نیستی ... به جای اینکه تیکه مادرشوهرت را حالا تیکه نه، بگیم خیرخواهی... جدی بگیری باید همون موقع به مادر شوهرت میگفتی مادر نگران نباش فلانی یعنی شوهرم برام جشن گرفته بهم کادو داده ... همین کافی بود ... اگر مردها رو جلوی بقیه بالا بگیری تا مدت ها هرچیزی بگی گوش میکنن... مطمعنم کیک هم برات میگرفت و خوشحال میشد اینقدر عصبی نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی کنار شما پیر نمیشه از بس فهمیده ای بخدا جرات نداریم بگیم آقایون هم درک کنید یه مدیریت کنید آدمو ...

شما لطف دارین.. خیلی ضربه خوردم از همسرم.. ولی هنوز راضی نمیشم بخاطر همچین چیزی ناراحتش کنم. اونم داره تلاششو میکنه زندگی رو بچرخونه.. ولی یه سری چیزا داره واسه خودش که من دیگه اونا رو نمیتونم تنظیم کنم.. الان زمونه ای نیست که رواعصاب شوهرم برم واسه کادو.... حالا اون کادو هم تا سال دیگه بمونه نمونه.. ول کنین این مسخره بازیا رو.. بخدا ارزش نداره.. من حاضرنیستم ارامشمو به اینچیزا بفروشم..

اسی نمیدونم پیام منو میخونی یا نه. ولی این رفتار همسرت عادی نیست، مردی که روی خودس کنترل نداره اونم سال اول زندگی برای این مسئله کوچیک، زندگی باهاش خ سخت خواهد بود....

رفتار بعد شما هم خوب نبود، بذار خودش رو بزنه هلاک کنه، وقتی جلوشو گرفتی یعنی برات مهم نبود کتکی که خوردی و هنوزم اون آدم برات مهم بوده حتی بعد چند دقیقه!طرفت رو پرروتر میکنی اینجوری.

م

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

اینکه شوهرت وحشی شد و کتکت زد خیلی کارش اشتباهه ..اصلا این آدم نرمال نیست ... همچنین اینکه خودزنی هم ...

دقیقا موافقم حالا کتک کاری شوهره هزار درصد غلط ولی قدرت قدردانی اصلا خیلی مرد را تغییر میده اقتدار دادن احترام دادن عزت دادن به مرد اونم جلو همسرش واقعا موثره تو چشم شوهرش عزیزتر میشد میشد بگه ما دیشب جشن گرفتیم

کسی کنار شما پیر نمیشه از بس فهمیده ای بخدا جرات نداریم بگیم آقایون هم درک کنید یه مدیریت کنید آدمو ...

به قول قدیمیا میون کلامتون شکر.. قند خورد میکردین.. 😂😂اصلا طرفدار اقایون نیستم تحت هیچ شرایطی فقط ارامشم برام خیلی مهمه.. البته منم جنگیدم.. کتک خوردم.. چندبار خیانت کرد بهم... ولی کللم اخر ارامشم فقط

الان مطمئن شدم بچه ها الکی مال همه و میگن فیکه قبلا باور میکردم اما الان فهمیدم خودشون مرض دارن

آدم داره از دردش میگه بعد یه عده بی عقل یهو مینویسن فیکه شعور شون صفره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شما لطف دارین.. خیلی ضربه خوردم از همسرم.. ولی هنوز راضی نمیشم بخاطر همچین چیزی ناراحتش کنم. اونم دا ...

مشخصه تجربه داری آفرین خوب کاری میکنی خدا به خودت وخانواده ات سلامتی عاقبت بخیری بده بله خانم هایی که آسیب دیدن یاد میگیرند زندگی را بسازن

به قول قدیمیا میون کلامتون شکر.. قند خورد میکردین.. 😂😂اصلا طرفدار اقایون نیستم تحت هیچ شرایطی فقط ...

افرین مشخصه منم از همسر قبلم تا حد مرگ رفتم تا جدا شدم بدترین آسیب ها را بم زد از مردا فراری هستم متنفرم یه جورایی ولی من میگم مردی که خودش درک نداره متوجه نمیشه متوجه مثلا حال زن نمیشه برا چی من هی غر بزنم برم رو اعصابش اون همون آدمه تغییر نمیکنه برا چی خودم را داغونکنم به قول شما آرامش یگ زن اولویت هست براش دیگه نمیشه آقایون را بعد اینهمه سال تغییر داد باید با مدیریت مدارا کرد خدا به شما هم خوشی زندگی عطا کنه گلم

اصلا کاری به اسی وکارای شوهرش ندارم.. تو این چندرپز اینقدر اوضاع روانی جامعه بهم ریخته بخاطر گرونی و ...

ببین این حرفت درسته ادم پخته تر اینکارو میکنه

اما رفتار همسرش اصلا نرمال نیس. وسط جشن پاشده اینم بلند کرده بعد اومده بیرون شروع کرده زدن تا خونه، داخل خونه ام شروع کرده خودشو زدن ک اسی گرفتتش ،ازونور بلافاصله شروع کرده ب اسی گه خوردم ببخشید

. اینا رفتارای نرمالی نیست.

parasoo1989@

شما مقصر نبودی خواسته آت یه خواسته ابتدایی و ساده بود ولی حتی اگه مقصر صددرصد بودی بازم تحت هیییییچ شرایطی حق نداشت دست روت بلند کنه

مشخصه بیمار روانی هست با عدم کنترل خشم و به شدت هار و حق به جانب

قبلا هم تاپیک در مرود خشونت و کتک و سفره پرت کردن و ظرف شکستنش قبلا زدی

این مرتیکه به شدت بی منطق و که احساساتی و عقلش بهش غلبه نداره

فقط اون زنان تهی مغز تو سری خور بی عزت نفس که اسی زو مقصر میدونن یا گرونی رو بهونه میکنن یا یه کادو کفش میزنن تو سر اسی منتش میذارن و میگن همین که میره خرج زندگی رو میده نیم کیلو سیب زمینی میخره تو باید تحت سلطه اون باشی..واقعا اینان باعث شدن مردان قلاده پاره کنن

اصلا نمی تونم هضم کنم یه نفر میتونه اینقدر تو سری خور باشه

که یسری کاربران اینجا هستن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اسی تخم مرغ دونه ده تومنه😂😭

از فکر کادو جشن این چیزا ب کل بیاید بیرون حتی اگه پول دارید توروخدا یکم ب چیزای مهم تر فک کنید هیچی مهم تر از عشق و کنار هم بودن نیست کادو حای ی شاخه گل باسه مهم نیس از کسی بشنو که چند سال پیش مثل خودت بدتر دعواهای ناجور ب پا کرده و تهش فهمیده چقد اشتباه بوده کاراش

دقیقا موافقم حالا کتک کاری شوهره هزار درصد غلط ولی قدرت قدردانی اصلا خیلی مرد را تغییر میده اقتدار د ...

تو این دنیا ساده باشی له میشی ...ولی معلومه اسی خیلی ساده ست ... شوهرش هم زرنگ نیستا اگر یکم سیاست داشته باشه مطمعنم میتونه شوهرشو تو مشتش بگیره ...

افرین مشخصه منم از همسر قبلم تا حد مرگ رفتم تا جدا شدم بدترین آسیب ها را بم زد از مردا فراری هستم مت ...

والا منم همینو میگم رو مخ مرداتون نرین به خدا اوضاع مملکت داغونه همه دارن کم میارن مشکلات زیاده خریدن بهتر نخریدن فداسرتون شما هم روز مرد جبران کنین خودتون تو خونه کیک درست کنین برای حال خوب خودتون بچه هاتون بزرگ میشن اونوقت اونا روز مادر رو براتون جبران میکنن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊