2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 156101 بازدید | 880 پست

اسی به خاطر یه کیک آشغالی که پر از مواد نگهدارنده ست روز قشنگت رو خراب کردی

اینجا هم مشکل رو عنوان کردی به شوهرت هزار تا انگ روانی و فحش وبد و بیراه چسبوندن

آخرشم گفتن طلاق بگیر

یه کیک ساده خودت درست میکردی تموم میشد میرفت

دیگه این بچه بازیا چی بوده

شوهرت روانیه استاترمادرشوهرتم حرف بدی نزده اون روزجشن اولش اشتباه کردی اماهمسرت متوجه کم کاری خودش شده شروع کرده ادااومدن بعدم اومدبدخونه خودشوزدمیذاشتی بیشتربزنه نه اینکه دستاشوبگیری اینجورادما مغلطه گروپرادان هیچی بارشون نیست فقط شلوغ کاری

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

چجوری تو خیابون زدت مردم چیزی نگفتن؟

خیای ببخشید ولی چقد شوعرت بی غیرته که تو خیابون اینجوری نامسشو خفیف میکنه...

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

وای از دستت استارتر . چرا انقدر زن های ما ضعیف شدن که بخاطر یه کیک اینجوری منت شوهر میکشن و دعوا راه میندازن . بابا یه کم قوی و مغرور باشید . اونجایی که مادر شوهرت گفت برات جشن نگرفته کم نمی آوردی و میگفتی گرفته خوبشم گرفته فقط خصوصی بوده و ما دلمون نمیخاد کسی از زندگیمون سر در بیاره

بسه دیگه خجالت بکشید واقعا متاسفم

کادوی روز زن کادوی روز زن

اصلا تمام مشکلات از توقع داشتن از آدمها شروع میشه توقع نداشته باشید از هیییچ کس حتی نزدیکترین افراد

نخرید شماهم روز مرد جبران کن وتمام

اسی دوست داشتی کیک بخره توهم روز مرد عینه خودش یه چیزی لباسی میخریدی و بعد بهش میگفتی دوست داشتم کیک بخرم ولی...دیگه بماند

وتمام دیگه هم بحث نمیکردی حالا این برای جشن بعدی شاید بهتر حواسش بود

شایدم نبود اصلا مهم نیست دلت کیک میاست خودت برا خودت بخر بخور

اینقدر زندگی رو سخت نگیرید ارزش نداره

من امسال شوهرم صدبار قربون صدقه رفت تبریک هم گفت ولی هیچی نخرید مهمم نیست

توی طول سال کارتش دست منه و هرچی هم بخرم حرفی نداره

حالا بیام خودمو بکشم که واااای تو برام ارزش قائل نیستی

ولی من روز مرد تا حالا براش خریدم بازم میخرم حال خودم خوبه با کادو دادن اونم دلش خاست بخره نخواستم نخره

زندگی رو اینقد سخیف وکوچک نکنید

توقعهاتون مرز آسمون رو پاره کرده

مادرشوهرم دلسوز بوده اینقد رو مادرشوهر حساسید بنده خدا نظرش این بوده حالا اگه همین حرفو مادر اسی میزد خوب بوده ولی چون از دهن مادر شوهر دراومده بده

خیلی بددتینت شدن آدمها بسه دیگه

شوهرم اگه کنترل خشم نداره فلوکسیتین خوبه بهش بده بخوره

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

عجب کثافتیه مرتیکه عوضی! اعصابم خورد شد اول صبحی

حتما ببرش یه جا ببندش تا درمان شه جونور وحشی "

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

خدا کنه دو قطبی نباشه " رفتارش مثل دوقطبی های حاده که میزنن شل و پل میکنن و بعدش به گوه خوردن میافتن "

عجب جونور دوپایی یه ! تو هم ببخشی من نمیبخشمش کثافت وحشی و

اگه تکرار کرد بدون بیمار روانیه و تو تصمیمت تجدید نظر کن

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

سلام

بنظرم همسر شما مث داداش منه خیلی خوبه اما امان از خشم بی موقعش ک وقتی بیاد دیگه پل سالم نمیزاره..

نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی این جای زخمی ک میگی این جای خالی هر بار بزرگتر میشه چون همسرت بازم این رفتارو تکرار میکنه مگر اینکه ببریش مشاوری چیزی.. این یه حقیقته

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

جفتتون به یه اندازه مقصرید

تو زندگی مشترک باید لجبازی ها رو کنار گذاشت دلیلی نداره بخوای اصرار کنی برات کیک بخره وقتی کادو خریده ایشونم دلیلی نداره اینقدر مقاومت کنه در برابر کیک نخریدن و دعوا انداختن

به هر حال شما هم نمیتونی زندگیت رو روی حرف مادر شوهرت بچرخونی اون یه حرفی زده شما تا آخر عمر که نمیتونی بخاطر حرف بقیه شوهرت رو ببری زیر سوال

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

واقعاً کتک خوردن انقدر براتون عادیه؟

از اول منتظر بودم یکی بگه بیخیال روز زن و فلان، مردیکه دست بزن داره، جاش تو سطل آشغاله.

همه از سیاست و سادگی و مادرشوهرو اینا گفتن ،بخدا پشمی برای آدم نمیمونه اینجا

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

استارتر با یه حرف مادر شوهرت اون همه تحت تأثیر قرار گرفتی ،اومدی اینجا ممکنه دوباره شک به دلت بندازن ،یکی میگه شوهرت معتاد ،یکی میگه طلاق بگیر و....

ببین من سال اول حتی کادو هم نگرفتم اما اصلا برام مهم نبود ،حتی یادمه عروس دایی همسرم جلوم کلی ادا اومد ،اما ذره ای روم تاثیر نزاشت ،اول روی خودت کار کن

دوم اینکه زندگی با دوست پسردوست دختر بودن متفاوت ،کار ،خستگی هزار چیز دیگه ،حالا همسرت نمیتونه دم به دقیقه ابراز علاقه کنه ،سوم اینکه اینقدر محتاج شنیدی دوستت دارم هستی یه روز که بچه ات بدنیا بیاد جفتتون همه عشقتون میره سمت اون بچه دیگه ممکنه کم رنگ بشه ،ابزار علاقه همیشه کلامی نیست ،همون کادو ای که برات خریده یعنی دوستت داشته ،تو دلت کیک میخواست یه دستور از نت بر میداشتی درست میکردی همیشه منتظر نباش کسی خوشحالت خودت خودتو خوشحال کن ،باور کن من خودم امسال برا خودم با عشق کیک درست کردم چه ایرادی داره ،من دارم تلاش های همسرمو میبینم این برام معنی دوست داشتن میده ،عزیزم خودت شروع کننده بودی اما فکرشو نمیکردی عاقبت بدی داشته باشه ،کار همسرت بد بود اما الان دیگه از اون روز گذشت دیگه برا یه اشتباه دو طرفه همه ی روزاتونو تلخ نکنید ،بهترین چیز اینه همه ی حرفاتو به خودش بگی خودتو خالی کنی،زنو شوهر اول باید برای هم بهترین دوست باشن بعد زنو شوهر

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......