2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 96943 بازدید | 706 پست
بله مشکلش خانواده نیست مشکلش اینه نمیتونه خشمش و کنترل کنه یا روی خودش باید خالی کنه یا وسیله و شانس ...

ببین یکاری کن اولین بارش آخرین بار باشه، خیلی محکم برخورد کن

متاسفم که شاهد چنین لحظاتی بودی، کاملا حق با تو، حتی اگه بدترین رفتارم داشتی حق نداشت دست روت بلند کنه، خانمی کردی صدات در نیومده، انشالله که دیگه پیش نیاد ولی اگه دوباره تکرار شد اصلا خانمی نکن، همونجا داد بزن و محکم برخورد کن، یا یه حرکتی بیا که بقیه م متوجه بشن. تا ادامه نده.

دیگه م جلوی خودزنیش رو نگیر، بذار یه دل سیر خودش رو بزنه.

کاش وقتی گفت توم منو بزن توام با تمام توان میزدیش،درسته بپای اون نمیرسید اما الان دلت آرومتر بود

واقعا این مناسبت ها بیخودیه بابا یارو صبح تا شب داره جون میکنه دو دوتا چار تا میکنه دیگه کادو و این حرفا چیه همین که خیانت نمیکنه خرجی میده مهربونه احترام میزاره یه دنیا می ارزه خواهشا زندگی تون ک خراب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

لطفا دیگه پرسیدن این سوال بیهوده رو متوقف کن، بجاش تمرین کن خودت هر روز بیشتر خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی

جدا بشم از کجا معلوم نفر بعدی چطوره؟ حداقل اینو دوسش دارم . حتی وقتی دعوام میکنیم ، بازم همینکه هست ...

عزيزم اين چه فكري داري شما خدا نكرده هلت ميداد سرت ضربه ميخورد فلج ميشدي ميدوني مادر پدرت چه زجري ميكشيدم يا درمان كن يا جدا شو

اونهمه کتک خوردی گفته صدات در نیاد حق نداری گریه کنی شمام مثل ربات گفتی چشم باو چی بگم من بودم کتکم زد کتکش میزدم حداقل ده تا اگه میخوردم دوتام من میزدم که دلم خنک شه.. توی خونه خودشو میزنه میری دستشو میگیری وای خودتو نزن یهو خونوادت میفهمن بدرک بفهمن چه پسری تربیت کردن ببرنش تیمارستان روانپزشک مداواش کنن... اصلا موندم چی بگم مثلا آبروداری میکنی بیرون جیکت در نیاد توی خونه جیکت در نیاد و منتظر کتک بعدی باش چون این کتک میشه سرآغاز کتکای بعدیه زندگیتون در حالیکه با مدیریت درست بار اول و آخرش میشد

اصلا هیچکس تو این قضیه مقصر نیست همسرتون متخصص اعصاب و روان بره زندگیت از این رو به اون رو میشه چون خودم الان دارم دارو مصرف میکنم خیلی صبور و آروم شدم

معمولا اینجور آدما خیلی دل مهربونی دارن ولی دست خودشون نیست فقط باید مدتی دارو مصرف بشه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

اسی جای شکرش باقیه قبل از بچه دار شدن روی وحشی شوهرت رو دیدی . وگرنه نی نی سایتی ها شوهراشون قبل بچه دوم یه فرشته هستند بعد از به دنیا اومدن بچه دوم یهو دگردیسی میکنند و تبدیل به دیو دو شاخ میشن😑😑😑😑😑😑

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

فقط اوناییکه به مادر شوهره تهمت پست فطرتی ودوبهم زدنو...زدن،مگه تو دل اون بنده خدا بودین؟؟

اره چقدر راحت تهمت زدند و بد برداشت کردند حرف بنده خدا را

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
این اسی اگر جواب بده من الان بهتون میگم درد شوهرش چی بوده فقط به من بگو رابطه شوهرت با مادرش چه جوری ...

میشه شوهر منم بگی متدرش روانیم کرده.مادرش هر تیکهدمیندازع این براش مهم نیست من با تیکه هاش تاصبح گریه میکنم این حساب نمیکنه مادرش دوست داره نکبت

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
نه پست فطرت نیست بنده خدا حرفی اومده تو ذهنش و گفته

مادرشوهرت منظور نداشته و از رو خوبی گفته ،شکاکیت اینا تاثیر نذاره روت یه وقت فکر کنی اون بنده خدا منظور داشته.

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

عزیزم خیلی ناراحت شدم. حق با شماست. من تاپیک های قبلیتم دیدم. به نظرم مشکلات رفتاری شوهرت رو با خونواده خودت و همسرت مطرح کن. مجبور به تحمل نیستی، بذار اون مجبور شه بره رو خودش کار کنه. الان به خونواده ها نگی، چند سال دیگه بگی باور نمی کنن. تازه میگن حتما تو رفتارت بد بوده باعث شدی اونم بداخلاق شه. هرچه زودتر اقدام کنه برا درمانش به نفع دوتاتونه. حق توعه که ازدواج کردی زندگی سالم داشته باشی. روح و روان و جسمت نابود بشه، درست کردنش سخته. شایدم درست نشه اصلا. اول راهی به فکر خودت باش. عمیقا نصفه شبی خیلی ناراحت شدم

درکت میکنم عزیزم منم شوهرم دوستم داره ولی وقتی عصبانی میشه دیگه نمیفهمه زن جلوشه یا وسیله خورد و خمیر میکنه .بیشتر هم وسایل خونه یک زمان بچه نبود الان پسرم میبینه وحشت میکنه بعدش هی میاد منو میبوسه بچمو میبوسه یا میره وسیله رو تعمییر میکنه دیگه چه فایده داره الان خیلیییییی ساله نتونستم تغییرش بدم اونم بدش میوفته به گوه خوری دیگه فایده مداره با اینکه عاشقشم ولی یک گوشه قلبم شده کینه ازش خودش نمیدونه بدترین درد زندگی رو خودش بهم زده الان سعی میکنم سر به سرش نزارم منم چند وقت پیش سالگرد ازدواجم بود گفتم یک کیک بگیر خواهرم بیاد همین پا شد زنگ زد به خواهرم یک ابروریزی کرد تا الان روم نمیشه به دامادمون نگاه کنم بعدش چه فایده رفت کیک و دعوتی و من ضایع سدم خدا کمکمون کنه ولی تا اول زندگیته کنترلش کن

استارتر اینقدر ساده هست ک راحت بخشیده به حساب خودش داره زندگی.گرم میکنه درحالی که باید برخورد جدی میکرد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹