2777
2789
عنوان

مامانم خیلی داره اذیتم می‌کنه به خودک شی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 88 پست
مادرش امون نداده به اسی، تا دیده داناد عروسک وخوراکی کادو داده بادخترش سرجنگ ودعواروراه انداخته اشتب ...

عزیز اصلا نیازی به اینهمه جنگ و جروبحث نیوده و نیس دنیا دو روژه و همگی رفتنی هستیم دلیل اینهمه غرور نمیدونم چیه هرچیزی جای خودشو داره برا روز مادر اسی اگه میخواست تبریک بگه از قبل یه شال یا روسری با همسرش برا مادره میگرفت که روز مادر کادو بده بش اینکه کادویی نگرفته یعنی از قبل نمیخواسته تبریک بگه ایشون مادره و بهتر بود همون صبح که از خواب پاشد روزشو تبریک بگه مطمئنن دوماد همون سر صبح نیومده کادورو تحویل بده

مادره صرفا نظرشو گفته اسی هم میتونش عاقلانه رفتار کنه حداقل سکوت کنه و تموم نه اینکه بخاد قانعش کنه

عزیزم پارک وکافه پسرای بیکار معمولا میان، پسرای درست وحسابی یاسرکارن یادرس واموزشگاههاجای خاصی نیاز ...

درست میگید

ممنونم

دقیقا مشکل همینجا بود..

حتما انجامش میدم

امیدوارم چیزی که به صلاحه پیش بیاد برای هممون

خیلی ممنونم وقت گذاشتین عزیزم😭♥️♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز اصلا نیازی به اینهمه جنگ و جروبحث نیوده و نیس دنیا دو روژه و همگی رفتنی هستیم دلیل اینهمه غرور ...

عزیزم هرکس نظری داره جووشرایط خونه اسی ولحن مادر ه وخوده اسی مانمیدونیم، ولی تاهمینجابگم که بزرگتر اکه بزرگتری بلد نباشه از کوچیکتر انتظاری نیست

اره اسی میتونست سرصبح تبریک بگه مادرش که میشناسه بهونه گلایه دست مادرش نده

نه شغلش زیاد مهم نیست اتفاقا کارمند نباشه خوشحالم میشم فقط نمیدونم دقیقا کجا برم که ادم حسابی ببینمت ...

کدوم شهری؟ چند سالته؟

معمولا مراسما چه مذهبی چه جشن و عروسی بهترین جا هس و اینکه شاغل باشی و توی اجتماع

کدوم شهری؟ چند سالته؟معمولا مراسما چه مذهبی چه جشن و عروسی بهترین جا هس و اینکه شاغل باشی و توی اجتم ...

چه جالب که من هیجکدوم رو هیچوقت شرکت نکردم😂 کم کم دارم متوجه میشم مشکلم چیه😅

چه جالب که من هیجکدوم رو هیچوقت شرکت نکردم😂 کم کم دارم متوجه میشم مشکلم چیه😅

البته من یه زمانی اموزشگاه میرفتم اونجا خواستگار بیشتر پیدا میشد کلا توی جامعه باشی وگرنه کی از کجا ببینتت به جز بچه های فامیل😁

البته من یه زمانی اموزشگاه میرفتم اونجا خواستگار بیشتر پیدا میشد کلا توی جامعه باشی وگرنه کی از کجا ...

خیلی دلم میخواد کلاس ثبت نام کنم ولی ساعت کاریم خیلیی بده

۱ ظهر تا ۶ عصر

قبلشم نمیتونم جایی برم دیر میشه

بعدشم شبه

خیلی دلم میخواد کلاس ثبت نام کنم ولی ساعت کاریم خیلیی بده۱ ظهر تا ۶ عصرقبلشم نمیتونم جایی برم دیر می ...

خب پس شاغلی و توی اجتماع هستی .. و اینکه فضای مجازی هم عالیه فقط باید حواست باشه اعتماد نکنی جای شلوغ قرار بزاری و اگه دیدی رفتارش هرزس زود خدافظی کنی و بلاکش کنی

خب پس شاغلی و توی اجتماع هستی .. و اینکه فضای مجازی هم عالیه فقط باید حواست باشه اعتماد نکنی جای شلو ...

محیط کارم زنونه س ولی

وای من تا الان هیچ پروفایلی از خودم نمیذاشتم😂😭

واقعا که اه به من دختر خانوم🤓

مرسی عزیزممم