2777
2789
عنوان

مامانم خیلی داره اذیتم می‌کنه به خودک شی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 87 پست
منم اخم میکردم ولی دوست شدم خداروشکرپسرخوبی بود ازدواج کردم باهاش زندگیمم الحمدلله خوبه مشکل هم هستو ...

اره دو ساله تراپی میرم

میترسم واسه بچم

البته چک میکنم رفتارامو با شاگردام حتی ناخوداگاه هم رفتارم شبیه مامانم نیس خداروشکر فعلا

راستش ترسناکه واسم خارج شدن از محدوده امن

چون خواستگار خودش نمیاد جلو

با هزار واسطه باید حرف برد و اورد که سخته خیلی

عزیزم چه خوب که با عشق ازدواج کردین خوشبخت باشین همیشه 😍😍

اره دو ساله تراپی میرم میترسم واسه بچم البته چک میکنم رفتارامو با شاگردام حتی ناخوداگاه هم رفتارم شب ...

اره ازمحدوده امنت خارج بشی ترسناکه وسخت ولی اعتماد بنفست ببر بالا واسه زندگیت وروح وروانت یه کاری کن،

واسه بچه ایندت نترس قول میدم مادرخوبی میشی چون اگاهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم چه اشکال داره هرکدوم یه مشکلی داریم، باورم نمیشه یعنی قانونی چیزی نیست که به پشتوانه اون بتو ...

میترسم پای قانون رو بکشم وسط

آبرومو تو کل شهر میبره این زن

میگم یبار شکایت به بابام بردم تو بچگی ۴ ماه خونه رو جهنم کرد برام💔

بهترین راه همونیه که هم شما گفتین هم تراپیستم

باید پارتنر داشته باشم که تکیه گاه عاطفیم بشه

ولی خیلی میترسم انقدر مامانم نفرینم میکنه گرفتار یه مرد عوضی بشم زندگیم بدتر شه

میترسم پای قانون رو بکشم وسطآبرومو تو کل شهر میبره این زنمیگم یبار شکایت به بابام بردم تو بچگی ۴ ماه ...

ازفردا سروضعت وبهترازقبل کن اقایون اینجورن که خوش برخورد باهاشون احوالپرسی کنی جرات میکنن بعدبیان جلو اگه نتونستی جداشی پس تنها راه تجاتت همینه که پارتنر پیداکنی که ایشالله همونی باشه که تو قسمتته دیکه وقتت هدرنشه مستقیم بری باهاش سرخونه زندگیت

نمیدونین جمله اخر چن تا پروانه تو دلم ازاد کرد که😅ممنونم😭♥️

عزیززززم

منم پر از تروما هستم ولی مادر خوبیم مراقب رفتارامم، جوریکه بهم میگن باورمون نمیشه بچت توخونه دعوا کنی چقدباحوصله ای بچه باخودش عشق میاره تغییرت میده حالا ایشالله تجربه کنی خودت میفهمی

ازفردا سروضعت وبهترازقبل کن اقایون اینجورن که خوش برخورد باهاشون احوالپرسی کنی جرات میکنن بعدبیان جل ...

میدونم سوالم مسخره به نظر میرسه

ولی کجا باید برم که این اشنایی هم محترمانه باشه هم تفاهم وجود داشته باشه

من هم دانشگاه هم محل کارم همه چی زندگیم کاملا زنونه اس

معمولا هم با دوستا(همکارام) نزدیک محل کار میریم کافه یا فست فودی که اون تایم خلوته کسیم نیست

چقدر خوشحال شدم براتون😭😭😭چه خوب تونستین زنجیره رو بشکنین

روی خودم کار میکنم بدون اینکه کسی بفهمه وبدونه

فقط بدیم همینه که میخوام پسرم کنترل کنم که گوشی

کم کنه وبه درس وزندگیش برسه اونم چون مادرم نگران ایندشم

میدونم سوالم مسخره به نظر میرسهولی کجا باید برم که این اشنایی هم محترمانه باشه هم تفاهم وجود داشته ب ...

تا با چندنفر صحبت وبرخورد نداشته باشی ازکجامیخوای بفهمی تفاهم هست یا نه، برو تو رابطه نترس کمی وا بده

خیلی جاها همینکه ازخونه میای بیرون میخوای شغل دولتی داشته باشه یا برات ملاک نیست همینکه کارابرومندی داشته باشه اوکی ای

روی خودم کار میکنم بدون اینکه کسی بفهمه وبدونهفقط بدیم همینه که میخوام پسرم کنترل کنم که گوشیکم کنه ...

یکی از شاگردای منم همینجوریه

افت تحصیلی شدید پیدا کرده منزویم شده شدیدا

مامانش اومد مدرسه بهم گف منم معرفی کردمش به مشاور مدرسه

دو سه هفته اس یکم از لحاظ درسی بهتر شده با بچه ها هم صحبت میکنه کم کم

البته من خبر ندارم همه مشاورهای مدرسه در چه حد اگاهی دارن

ولی بیرون از فضای مدرسه هم هستن مشاورایی که با مدرک معتبر تو این شرایط کمک کنن

امیدوارم پسرتون قدرتون رو بدونه♥️

تا با چندنفر صحبت وبرخورد نداشته باشی ازکجامیخوای بفهمی تفاهم هست یا نه، برو تو رابطه نترس کمی وا بد ...

نه شغلش زیاد مهم نیست اتفاقا کارمند نباشه خوشحالم میشم

فقط نمیدونم دقیقا کجا برم که ادم حسابی ببینم

تو پارک یا کافه معمولا پسرایی که میبینم یه طوری هستن

ادعای لاتی میکنن انگار بدم میاد خیلیی زیاد

عزیزم رفتار خودتم اشتباه بوده یه تبریک روز مادر چیزی ازت کم نمیکرد هرچند رفتار اشتباه مادرتو توجیح نمیکنه ولی رفتار خودتم دقت کن نمیشه بی احترامی کنی و از مادرت انتظار قربون صدقه داشته باشی لطفا بخودت بیا دنیا دو روزه ارزششو نداره بیمحلی و بی احترامی کنی

نه شغلش زیاد مهم نیست اتفاقا کارمند نباشه خوشحالم میشم فقط نمیدونم دقیقا کجا برم که ادم حسابی ببینمت ...

عزیزم پارک وکافه پسرای بیکار معمولا میان، پسرای درست وحسابی یاسرکارن یادرس واموزشگاهها

جای خاصی نیاز نیست بری همینکه اموزش پروش رفت وامدداری تو مدرسه کارمیکنی بادوستات بیرون وخرید میری، به خودت برسی امروزی وشیک بگردی سرراهت قرارمیگیره با بقیه هم رفت وشد کن منزوی نباش تامیتونی دور باش ازخونه این کلاس فلان تفریح گشت وگذار

عزیزم رفتار خودتم اشتباه بوده یه تبریک روز مادر چیزی ازت کم نمیکرد هرچند رفتار اشتباه مادرتو توجیح ن ...

مادرش امون نداده به اسی، تا دیده داناد عروسک وخوراکی کادو داده بادخترش سرجنگ ودعواروراه انداخته اشتباه ازمادرست بعد دعوا انتظار تبریک وکادو نبایدداشته باشه میتونست نصیحتش دلسوزانه به دخترش بگه یا به خودش بگه ایناجونن با عروسک وخوراکی خوشن بزارم بحال خودشون