2777
2789
عنوان

مامانم خیلی داره اذیتم می‌کنه به خودک شی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 86 پست
من حتی دلمم نمیاد حلالش نکنم😭بخدا اینا رو همه رو تحمل میکنممشکل عصبی داره و با وجود اینکه جدیه و زی ...

مادرت قرصاش نمیخوره وگرنه من سراغ دارم کسایی که زیرنظر دکترن انقدر اروم وخوش خلقن

با بزرگتری خواهری، مادری، عمه ای کسیکه قبولش داره برو همین فردا پس فردا بشین جدی حرف بزن بیاد مادرت قانع کنه بره پیگیر درمان خودش بشه

شمادختری باید خیلی بیشترمراقبتون باشه

عزیزم میشه بگی محافظ کودک چیه؟ عزیزم الهی خوشبخت بشید من همه زندگیم بچه هامن سعی میکنم اون تروماهای ...

ممنونم عزیزم

سرچ کنید نظارت والدین بر محتوای موبایل

یا فاصله رو حذف کنید رو این لینک بزنین

zoomit https

://share.google/6d18CEQq57Yq7CfC0

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس پدری برادری خواهری؟ کسی کاری نمیکنه، چندسالتونه؟

بابام فوت شده

همه فامیلامونم شهرستانن

تا وقتی اون بود هم میزد ولی حواسش بود

الان دیگه از هیچی نمیترسه

یه خواهر دارم که اونم میترسه میشینه یه گوشه میگه به من مربوط نیس

البته بهتره این یه مورد

چون قبلا مامانم انقدر ذهنشو شستشو داده بود دوتایی منو میزدن

مادرت قرصاش نمیخوره وگرنه من سراغ دارم کسایی که زیرنظر دکترن انقدر اروم وخوش خلقنبا بزرگتری خواهری، ...

یه بار زمانی که تو خواب داشت خفم میکرد بابام خونه بود فهمید

منم رفتم بغلش کردم گریه کردم

وامصیبتا شد اوضاعم

از اون موقع تا چتد ماه بعدش هر وقت خونه بودم دنبال بهونه میگشت منو بزنه بعد میگف میخواستی بد منو به بقیه بگی

والا سنمم کم نیس

۲۴ سالمه معلمم

خجالت میکشم همش با دست و صورت کبود میرم سر کار

رفتم سرچ کردم گفتن دفاع مشروع حلاله

دستاشو میگرفتم یا هلش میدادم نزنه یا بعضی وقتا که به قصد کشتنم منو میزد مجبور میشدم منم بزنمش که بره عقب بتونم پاشم فرار کنم

رفت زنگ زد کل فامیل مظلوم نمایی و گریه که از وقتی باباش فوت شده منو میزنه

خاله ام که تاحالا بهش تو نگفتم حرفشو باور کرد یه کلمه ازم نپرسید ماجرا چیه مامانت چی میگه

زنگ زد یه ساعت فحشم داد گف میام قبرتو میکنم😭

بخدا دلم میخواد دفعه بعدی که میزنه منو بمیرم که جسدم بره پزشک قانونی بلکه بقیه بفهمن چی میکشم

بابام فوت شدههمه فامیلامونم شهرستانن تا وقتی اون بود هم میزد ولی حواسش بودالان دیگه از هیچی نمیترسهی ...

اگه امکانش داری یه کاری پیداکن که خونه نباشی هم دستت میره توجیبت یه هدیه ای چیزی که لازمشه براش میگیری دلش بدست میاری، هم اینکه خونه نیستی که گیربده بهت، برات ناراحتشدم عزیزم مادرت قدر دخترنمیدونه چه مادرایی هست که حسرت دخترداشتن میخورن که همدمشون باشه

یه بار زمانی که تو خواب داشت خفم میکرد بابام خونه بود فهمیدمنم رفتم بغلش کردم گریه کردموامصیبتا شد ا ...

24سالته وشاغلی؟ خوب چرااوضاعت اینه کدوم شهری

برو جدازندگی کن چرا کاری نمیکنی واسه خودت من فکرکردم 15و16ساله ای

پاشو خانم معلم شمابایدبه مایادمیدادی، کسی تو زندگیت نیست دوسپسری نامزدی

اگه امکانش داری یه کاری پیداکن که خونه نباشی هم دستت میره توجیبت یه هدیه ای چیزی که لازمشه براش میگی ...

دعام کنین توروخدا😭

والا شاغلم هستم همین کارم کردم ولی کادوهامو با حالت چندش میذاره تو کمد استفاده نمیکنه

یه پالتو دیده بود خوشش اومده بود چشاش برق میزد

قیمتشم نسبت به حقوق من خیلی زیاد بود من واسه خودم همچین چیزی نمیخرم ابدا

دیدم دوس داره کلی التماسش کردم پرو کنه واسش خریدم

یه بار پوشید گف خوشم نمیاد گذاشت کمد دو ساله مونده

هر جام میشینه میگه فلانی واسم اینو خریده به دردم نمیخوره چرته

جلوی منم صد دفعه به خواهرم گفته من اینو نمیخوام میدمش واسه تو💔

24سالته وشاغلی؟ خوب چرااوضاعت اینه کدوم شهری برو جدازندگی کن چرا کاری نمیکنی واسه خودت من فکرکردم 15 ...

با ۱۴ تومن حقوق کجا برم؟

انقدر تو بچگی از پسرا منو ترسونده، باورت میشه با جنس مخالف حرف نمیتونم بزنم؟

الانم کلا ۳ ،۴ ساعت اخر شب خونه ام

و تو همون تایم زهرشو میریزه

[QUOTE=403952446]با ۱۴ تومن حقوق کجا برم؟ انقدر تو بچگی از پسرا منو ترسونده، باورت میشه با جنس مخالف حرف نمیتونم بزن ...[/QUOTE

همینجا تاپیک بزن وضع زندگیت بگو خانمای عاقل کم نداریم تو سایت نصیحت یکنفرشون هم که باعث بشه کاری واسه زندگیت کنی هم برد کردی

تو اکه مراقب خوذت باشی کدوم پسرمیخواد بزور بهت دست بزنه؟ حدومرز بزاری برای خودت، هرجا گفت نری، خونش نری، اون پسری که دنبال کثافت کاریه باهات بهم میزنه چون میبینه دخترخوبی هستی

اون پسری هم که دنبال دختره خوبه هم میپسندتت واسه ازدواج

دنبال ازدواج کردن باش بایه مرد خانواده دار اینجوری ازون مادر مریضت نجات پیدامیکنی خیلیا دنبال دخترشاغلن که خانم وخوب باشه تو مجالش زنونه بیشترشرکت کن اون چندساعتم خونه مادرت نباش

با ۱۴ تومن حقوق کجا برم؟انقدر تو بچگی از پسرا منو ترسونده، باورت میشه با جنس مخالف حرف نمیتونم بزنم؟ ...

از یه جایی شروع کن یا وام بگیر یا وام خونگی به کسی نگو پولت جمع کن وام بزارروش طلا بخر قایم کن بعدمیتونی خونه بگیری حالا رهن اجاره هرچی، یا پانسیون خابگاهایی هست تو شهرای بزرگ اگه بتونی اونجاسکونت کن روانت درارامش باشه بعدم برو روانشناس به درمان نیاز داری باید تراپی بشی

بعد سرفرصت اجازه بده دیگران بیان سمتت فرارنکن ازبقیه بایه ادم درست اشناشو

[QUOTE=403952446]با ۱۴ تومن حقوق کجا برم؟ انقدر تو بچگی از پسرا منو ترسونده، باورت میشه با جنس مخالف ...

وال دقیقا ب خاطر شغلم خواستگار سنتی زیاد دارم ولی خب شرایط خانواده جوریه که احتمال زیاد، توی سنتی شکست بخورم

از طرفی پیشنهاد دوستی اصلاا نداشتم نمیدونم چون ناخوداگاه گارد دارم به مردا کسی جلو نمیاد یا چی

ظاهرم متوسط و متناسبه هیکلمم خوبه

نمیدونم مشکل چیه دقیقا

شاید محیط خوب نیس

تراپیستمم دقیقا حرف شما رو زد

گفت از اون نگاه ها بنداز خودشون میان جلو

روم نشد بگم بلد نیستم ، پسر میبینم ناخوداگاه اخم میکنم😅

از یه جایی شروع کن یا وام بگیر یا وام خونگی به کسی نگو پولت جمع کن وام بزارروش طلا بخر قایم کن بعدمی ...

اره دارم تمام تلاشمو میکنم این چند ساله

ولی بازم راه درازی در پیش دارم

خیلی خشک مذهبه اخرین بار دو سه سال پیش وقتی منطقی بود به بهونه درس گفتم صبا تا غروب برم پانسیون شب میام خونه حتی

معرکه راه انداخت💔

ممنونم عزیزم به حرفم گوش دادی

ببخش سرتو درد اوردم

یهو زخمام سر باز کرد

وال دقیقا ب خاطر شغلم خواستگار سنتی زیاد دارم ولی خب شرایط خانواده جوریه که احتمال زیاد، توی سنتی شک ...

منم اخم میکردم ولی دوست شدم خداروشکرپسرخوبی بود ازدواج کردم باهاش زندگیمم الحمدلله خوبه مشکل هم هستولی خودش خوبه، کاش تویه شهربودیم ازون گاردیکه داری مینداختمت

سنتی هم باشه بگو یک مدت درارتباط باشیم راجب علائقمون صحبتکنیم ببینیم تفاهم داریم یانه

باقیشم مثل برق وباد پیش میره همدیگرو بیرون ببینید صحبت کنید خداروچه دیدی شاید قسمت هم بودید برو دکترپوست به سروضعت خیلی برس، ایشالله یه بخت خوب نصیبت بشه ولی تراپی شو که رفتارای مادرت درآینده تقلیدنکنی باشه؟

اره دارم تمام تلاشمو میکنم این چند ساله ولی بازم راه درازی در پیش دارمخیلی خشک مذهبه اخرین بار دو سه ...

نه گلم چه اشکال داره هرکدوم یه مشکلی داریم، باورم نمیشه یعنی قانونی چیزی نیست که به پشتوانه اون بتونی از مادرت جداشی بری خابگاه یاجدازندگی کنی کاش منتقلت میکردن یه مدرسه شهردیگه یااگه تهرانی یه منطقه دیکه اونوقت جدا میشدی ازخونه مادرت