2777
2789
عنوان

چه ازدواجی کردم چه اشتباهی

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تنها نیستی منم عین عین خودتم دیگه چ میشه کرد احمق و ساده بودیم باید خودمونو بالامیگرفتیم اینجور همه چیمونو نمیریختیم وسط که پررو بشن مخصوصا خانواده های بی فرهنگو مزخرفشون

ازمن ایقد عوضی بودن هییییچ خرجی که نکردن هیچ همممشم بین مادعوا مینداختن و هی از زورشون الکی ازمن ایراد میگرفتن از بس خودشون پایین بودن منم میخواستن له کنن خدالعنتشون کنه مخصوصا مادرشوهر بی وجدان و عفریته ام

از همون اول زندگی اگ پولی خرج میکردی باید ازش میخواستی به جاش ماشین یا خونه یا هرچیزی داره به نامت کنه

البت الانم دیر نشده بهش بگو به نامت کنه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم خیلی مهمه که بدونی ارزش تو از رفتار دیگران تعیین نمی شه. اگر ارزش تو وابسته به تشکر دیگران بود، این همه زحمت بی معنی می شد و این درست نیست. زمان فداکاری خاموش و بدون مرز تموم شده! حالا باید کمتر توضیح بدی، کمتر سرویس بدی و کمتر تحمل کنی. گذاشتن مرز با خانواده همسر یعنی زمان ورود مشخص، جلوگیری از دخالت ها و برخورد محترمانه ولی قاطع با کنایهها و دخالتهاشون. مرز گذاشتن بی ادبی نیست، خودمراقبتی و حفظ سلامت روانه.

با همسرت هم بهتره از موضع قربانی حرف نزنی، بلکه واقعیت حال خودت رو گزارش بدی. بهش بگو: من سالها بار زیادی رو تحمل کردم و چیزی که الان نیاز دارم، قدردانی و حمایتته.

حسرتی که داری، طبیعیه. تو آدم حسودی نیستی. تو آدمی هستی که حق داشته و محقق نشده. این حسرت، حس دیده نشدن و کم توجهی هست، نه چشم و هم چشمی.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

زیاده براشون از خودت مایه گذاشتی مرد جماعت اون قدر لیاقت نداره که اینجوری براش جان فشانی کنی

هر چی ام داری به نام خودت باشه هیچی بنامش نزن

ی بمیاری روانی هست که ادما میدونن یکی از خودشون سر تره و میخوان با رفتار و حرفاشون بیارنش پایین و یا حداقل خود اون ادم حس کنه ازشون پایین تره و با این کار حالشون خوب میشه داستان توام همینه میدونن که شوهرتم نباشه زندگیتو میکنی ولی میخوان با حرفاشون کوچیکت کنن که ی وقت این حس بهت دست بده که ازاین خانواده سرترم و نبودشون خللی در زندگیم ایجاد نمیکنه

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند