یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاش اونایی ک شرکت کردن و انجامش دادن تاریخچه دو ماراتن میدونستن!!!!
دقیقا
من شنیدم ماراتن اسم ی شهری بوده فک کنم که ی سرباز راه زیادی رو میره تا برسه به پادشاه و بگه که ما ایران رو شکست دادیم ولی می میره واسه یادبودش دو ماراتن شکل گرفته.
اتفاقا خیلی هم زشت بود که برخلاف قوانین کشور و شرع خانم ها بدون حجاب بودن. قبح شکنی بود یا تابو شکنی
قیمت دلار و سکه مهمه یا اونی که نمیخواد خودشو با شال خفه کنه؟اونی که الان تو کوچه ها داره گدایی میکنه میکنه مهمه یا کسی که میخواد ازاد باشه؟قیمت های میوه و خوراکی ها مهمه یا اونی که نمیخواد شال بزنه؟بیخیال خودتو گول نزن خدا انسان رو ازاد افریده و قانون بی منطق قانون نیست همون دختر فردا بره تو دبی و کشورای خارجی مدال کسب کنه برای اونا میگید وطن فروش خودتونید که دارید مردم رو فراری میدید اون چه ایمانیه که با مو بلرزه و در ضمن کسی که نمیخواد بره بهشتو زوری که نمیشه کرد تو نگران قبر و کفن و اخرت خودت باش هر ادمی مسئول خودشه و میدونه باید چکار کنه و به زودی قانون حجاب برداشته میشه مگه مرد های ما چه فرقی با کشورای حارجی دارن که اونا ت.حریک نمیشن مشکل از مردای ماعه بد عادت شدن هرچند به هرکی که میرسن تجاوز میکنن در هر صورت زوری نمیشه کسی رو مسلمون کرد به خودت بیا