2777
2789
عنوان

لطفا اگه علمشو دارین بهم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 66 پست
تا حالا بختک رو حس نکردم ولی یه بار مستشو تو اینستا دیدم خیلی ترسناکه خیلیخواهرمم تجربه داشته میگه م ...

اره ولی من حتی ب کمرم هم نمیخوابیدم ک فرمی باشه ک بختک بگیرم یادمه قشنگ تمام تمرکزمو جم میکردم ب پهلو باشم و خواب برم ولی فایده نداشت تازه بعدش انقد انرژیم میرفت ک با اینکه میترسیدم ولی نمیتونستم چشامو باز نگه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این تاپیک پیام بذار و مشکلتو بگو، ان شاءالله استارترش راهنماییت میکنه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16013470/درمان-شدگان-طب-اسلامی?page=1

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

خوراک مغذی و مقوی بخور

اردهدکنجد ، خرما ، آبگوشت ، و ...

شبها قبل خواب ۳ بار توحید ۱۰۱ بار ذکر یا مُجیب آیه ی : فَسَیکْفيکَهُمُ اللهُ و هو السمیعُ العلیم بخون بعد بخواب

تابلو حرز کبیر امام جواد ع رو از باسلام سفارش بده بیارن و درروز یکشنبه و یا پنجشنبه و یا جمعه ( تا عصر ) نصب کن دررنشیمن

نماز میخونی؟ غسل هاتو انجام میدی؟خواهرم اینطور بود بهش گفت نمازاتو کاهلی میکنی و غسل هاتو انجام نمید ...

نماز نمیخونم ولی غسل اره چندباری هم سعی کردم بخونم ولی وقفه افتاده بیشتر ناراحت شدم

ببین میوه و سبزی ، غذای سالم ، مصرف آب زیاد و ورزش کردن خیلی کمک میکنهممکنه کبدت اذیت باشه یا هر کدا ...

ورزشکارم مراقب غذا و ورزشم هستم ازین بابت مشکلی ندارم:)