2777
2789
عنوان

لطفا اگه علمشو دارین بهم جواب بدین

415 بازدید | 66 پست

من خیلی درگیر بختک بودم ی تایمی اکثر اوقات و گاهیهم همراه با توهم یا خوابای ناجور بود بعد خوردم ب مدرسه فشار امتحانا زیاد شد چیزی ظاهری احساس نمیکردم ولی انگار اضطراب شدید داشتم کم کم باید 10 11 ساعت میخوابیدم تا بتونم بلند شم و ذهن بیدار داشتم از چند ثانیه قبل خوابم مغزم شروع ب فکر راجب چیزای بیخود میکرد بعدم تا لحظه بیدار شدنم ادامه پیدا میکرد و صرفا جسمی خواب میبودم الان دیگه این ذهن بیدار و ندارم ولی ب شدت کابوس میبینم چیزای عجیب و بیشتر اوقات فقط دارم میبینم و خودم اصلا تو خواب نیستم و حدودای ساعت 1 2 مث الان میپرم از خواب بعدشم حس سنگینی دور تا دور مغزم دارم و عصبی میشم. چیکار کنم علتش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حدودی شبیه اوضاع منه ی بار بختک رو تجربه کردم بعد از اون اتفاق همش خستم خوابم میاد خیلی هم میترسم ...

من توهم های خیلی بدی میزدم حالتشو ک دیدی چشات بازه نمیتونی تکون بخوری من اینجوری بودم بعد ی مار چشم سبز میدیدم ک داره دور گردنم میپیچه

تا حالا بختک رو حس نکردم ولی یه بار مستشو تو اینستا دیدم خیلی ترسناکه خیلی

خواهرمم تجربه داشته میگه میخواستم بهت بگم خدافظ برا همیشه . اینقد ترسیده

برا بختک فک کنم میگن نباید سرت رو به بالا باشه یعنی به پهلو اینا بخوابی برطرف میشه

من بودم تو خواب سکته میزدم میرفتم

نماز میخونی؟ غسل هاتو انجام میدی؟

خواهرم اینطور بود بهش گفت نمازاتو کاهلی میکنی و غسل هاتو انجام نمیدی

رعایت کرد خوب شد

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

تا حالا بختک رو حس نکردم ولی یه بار مستشو تو اینستا دیدم خیلی ترسناکه خیلیخواهرمم تجربه داشته میگه م ...

چیز خاصی نیست فقط انگار یکی رو سینه ات نشسته با ی قیافه ترسناک و میخاد خفت کنه

خدایا بسهه دیگهههه ...

تا حالا بختک رو حس نکردم ولی یه بار مستشو تو اینستا دیدم خیلی ترسناکه خیلیخواهرمم تجربه داشته میگه م ...

اره رو به پهلو بخواب کمتر این اتفاق میفته.من اگر فضای بسته باشم یا تخت دو طبقه باشه هم همین حالت بهم دست میده.اما با خوردن قرصهای مکمل و اهن خیلی بهتر شدم